Kastamonu'da günlerdir aranan kayıp engelli şahıs sağ bulundu
23:14, 25/06/2025, Çarşamba
IHA

Sağ bulunan vatandaş polis ekiplerince ailesine teslim edildi.
Kastamonu'da kulaklarında işitme kaybı bulunan ve kayıp olarak aranan 61 yaşındaki vatandaş, Cide Otogarında bulundu.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde ikamet eden ve 5 gündür kayıp olarak aranan 61 yaşındaki işitme engelli şahıs, Cide otogarında bulunarak ailesine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Bozkurt ilçesinde ikamet eden ve kulaklarında işitme kaybı bulunan 61 yaşındaki Salih Mühremin Çay, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin ihbarı sonrası kayıp Salih Mühremin Çay'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı.
Ekipler tarafından 5 gündür her yerde aranan işitme engelli Salih Mühremin Çay, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Cide Otogarında bulunarak ailesine teslim edildi.

Gündem
Kastamonu'da 45 kilogram sağlıksız midye ele geçirildi

Gündem
Kastamonu'da zehir tacirlerine operasyon

Gündem
Kastamonu haber: İki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.