|

THY, ünlü Chio Aachen''in sponsoru oldu

Yasin Yılmaz
00:00 - 9/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:35 - 8/07/2014 Salı
Yeni Şafak
THY, ünlü Chio Aachen''in sponsoru oldu
THY, ünlü Chio Aachen''in sponsoru oldu

Dünyanın en geniş katılımlı binicilik etkinliği CHIO Aachen, bu yıl 11 - 20 Temmuz tarihleri arasında düzenleniyor. Türk Hava Yolları''nın top level sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, 360 binden fazla seyirciye ev sahipliği yapıyor.

Aachen şehrinde 10 gün boyunca sürecek olan etkinlikte; binicilik alanındaki en iyi yarışmacılar atlı jimnastik, dresaj, engel atlama, eventing ve dört atlı araba dallarında mücadele edecek.

DÜNYANIN EN GENİŞ KATILIMLI BİNİCİLİK ETKİNLİĞİ

CHIO Aachen, yalnızca bir spor etkinliği değil, aynı zamanda bir halk festivali konumunda. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen seyirciler bir yandan yarışları izlerken, bir yandan da Soers kasabasında yürüyüşe çıkıyor, iyi yemek ve içeceğin tadını çıkarıp doğayla iç içe olmanın keyfine varıyor. Organizasyonda ayrıca Horse & Symphony gibi çeşitli müzik etkinlikleri de yer alıyor.

140 ülkeden canlı yayınlanıyor

Türk Hava Yolları Prize of Europe, the Rolex Grand Prix ve Mercedes Benz Nations'' Cup; dresaj dalında The Deutsche Bank Prize ve eventers dalında DHL Prize, etkinliğin spor alanındaki önemini arttırıyor. 2,67 milyon avro para ödülüyle CHIO Aachen 30 ülkeden 800 muhabirin görev alacağı etkinlik, 140 ülkeden de canlı yayınlanıyor olacak.


10 yıl önce