|

Türk polisi ve jandarmasına hakaret eden Kaftancıoğlu’na sandıktan mesaj var

Türk polisi ve jandarması kendilerine hakaret eden CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na sandık başında cevap verdi. Oy pusulasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’a ‘evet’ mührü basan kolluk kuvvetleri, pusulaların üzerine kendilerine ait rozetlerini bırakarak sosyal medyada paylaştı. Kolluk kuvvetleri, "Canan Kaftancıoğlu ve ortakları olan PKK, FETÖ, DHKP-C ve MLKP’lilerin yüzüne böyle tükürdük" yazılı bir de not bıraktı.

Neslihan Altun
15:38 - 28/05/2023 Pazar
Güncelleme: 13:33 - 2/11/2023 Perşembe
Yeni Şafak
Kolluk kuvvetleri kendilerine hakaret eden CHP'li Kaftancıoğlu'na böyle cevap verdi.
Kolluk kuvvetleri kendilerine hakaret eden CHP'li Kaftancıoğlu'na böyle cevap verdi.

CHP’li Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından, Türk polisine ve Türk jandarmasına hakaret içeren bir paylaşım yapmış ardından bu paylaşımı gelen tepkiler üzerine silmişti. Kaftancıoğlu paylaşımında "kolluk kuvvetlerinin oy kullanması" konusu üzerinden kahraman askerimize ve polisimize, “Suratına da tükürebilirsiniz diyeceğim ama tükürüğünüzü ziyan etmeyin” demişti.



Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusu

Kaftancıoğlu’nun paylaşımı üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı Kaftancıoğlu hakkında, kahraman polise ve jandarmaya ağır hakaret içeren ve tümüyle uydurma iftiralar sebebiyle suç duyurunda bulunacaklarını duyurdu.



Kaftancıoğlu’na sandıktan mesaj var

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri için 2. kez sandık başına gitti. Kolluk kuvvetleri de vatandaş olarak sandığa gitti ve oyunu kullandı. Bazı kolluk kuvvetleri, kendilerine hakaret eden CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na sandıktan mesaj gönderdi.

Türk polisi ve Türk jandarması rozetlerini oy pusulasının üzerine koyarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘evet’ mührü basan kolluk kuvvetleri, bir de not bıraktı.

Kolluk kuvvetleri notta “Canan Kaftancıoğlu ve ortakları olan PKK, FETÖ, DHKP-C ve MLKP’lilerin yüzüne böyle tükürdük” diyerek tepkilerini gösterdi.




#Canan Kaftancıoğlu
#Seçim
#28 Mayıs
#Cumhurbaşkanlığı
#polis
#jandarma
1 yıl önce