|

Ünlü imam hatiplerden Kur’an ziyafeti

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin 1446’ıncı yıldönümü dünyaca ünlü imam hatiplerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle kutlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 01:35 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
​Ünlü imam hatiplerden Kur’an ziyafeti​
​Ünlü imam hatiplerden Kur’an ziyafeti​

Bağcılar Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve BAGİMDER, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in 1446 yıl önce dünyaya gelişi dua ve Kur’an tilavetleriyle kutlandı. Dünyaca ünlü imam hatiplerin bir araya geldiği programda Fatih Cami İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, İSTOÇ Camii İmam Hatibi Mustafa Kızılcaoğlu, Pendik Aliya İzzetbegoviç Camii İmam Hatibi İbrahim Deniz, Bağcılar Merkez Camii Müezzini Adem Daştan ve Ebubekir Camii Kur’an kursu öğrencisi Eray Soğuksu salonu dolduran binlerce ilçe sakinine Kur’an-ı Kerim ziyafeti verdi. Bilgi Evleri öğrencilerinin ilahi ve semazen gösterileri ise büyük beğeni topladı.

BEREKETİN HABERCİSİ

Peygamber Efendimiz’in 1446 yıl önce teşrif ederek dünyayı aydınlattığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Kutlu Doğum Haftası’nın huzur, feyiz ve bereketin habercisidir. Efendimizin doğumu insanlık tarihinin dönüm noktasıdır. Hak gelmiş, batıl zail olmuştur. Müslümanlar kardeştir. Birlik ve beraberlik içinde bu güzel ve anlamlı günler kutlanacaktır. Dünyaca ünlü hocalarımızı Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile bizleri duygulandırdı” dedi.

#İmam hatipler
#Kur'an
#Fatih Cami
7 yıl önce
default-profile-img