2019, Sağlıklı Yaşlanma Yılı olacak

Ayşe Mine Alioğlu
04:00, 10/12/2018, Pazartesi
Yeni Şafak
2019, Sağlıklı 
Yaşlanma Yılı olacak
Fotoğraf: Arşiv

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'in BM 73’üncü Genel Kurulu ile tüm dunyaya duyurduğu Dünya Yaşlanma Zirvesi ile kararlaştırılan 2019 Uluslararası Yaşlılık Yılı hazırlıkları başladı.

Dünya Yaşlılık Meclisi’nin önderliğinde uluslararası birçok STK’nında katılımıyla yaşlılar konseyi gerçekleşti.

Konseyden çıkan kararları katılımcılar adına Dünya Sağlıklı Yaşlanma Teşkilatı Başkanı Dr. Kemal Aydın açıkladı.

Sağlıklı yaşlanmanın önemine dikkat çeken Aydın, "Kitlesel yardımlaşmayla Sağlıklı Yaşlanma Merkezi kurulacak. 200 ülkeye kültür ve sağlık elçileri gönderilecek. Aynı yıl sağlıklı yaşlanma kısa film yarışması düzenlenecek" dedi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026