|

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni filmi yolda

13 yıldır ekranlardan inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sinema filminin bu sene çekilmesi bekleniyor. Necati Şaşmaz'ın Kıbrıs hayranlığından dolayı Kıbrıs'ta çekilecek olan filmin "Kurtlar Vadisi Kıbrıs" ismiyle vizyona gireceği söyleniyor.

Yeni Şafak
10:50 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:13 - 3/02/2016 Çarşamba
Diğer

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen ve yaklaşık 280 bölümü çekilen Kurtlar Vadisi Pusu için yeni bir sinema filmi gelecek. Dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın Kıbrıs hayranlığından dolayı böyle bir projenin ortaya çıktığı söyleniyor.



Filmin 1974 yılındaki Barış Harekatı'nı konu alması düşünülüyor. Kıbrıs'ta konuyla alakalı yetkililerle görüşen Necati Şaşmaz, film ile ilgili olumlu yanıtlar aldı. Filmin çekimlerine bu sene içinde başlanabilir.



Milliyet'in yaptığı habere göre Kıbrıs hayranı olmasından dolayı bir önceki hükümet görevdeyken Fahri Turizm Elçisi olarak görevlendirilen Necati Şaşmaz'ın yeni hükümetle beraber görevi sona erdi. Gerek seyahat gerek iş için Kıbrıs'ı sık sık ziyaret eden Şaşmaz Eski Turizm Bakanı Ünal Üstel'in de yakın dostu.

#Kurtlar Vadisi Pusu
#sinema filmi
#Kıbrıs
#Polat Alemdar
#Necati Şaşmaz
8 yıl önce