|

Söylemesi ayıp bu hela çok akıllı

Dobidos Akıllı Klozetler; tuvalet kağıdı, ıslak mendil ve el kullanımına son veren, kişisel temizlikte devrim yapacak yapay zekası sayesinde kullanıcısına teknolojinin tüm konforunu sunuyor!

Recep Yeter
00:00 - 21/12/2008 Pazar
Güncelleme: 22:29 - 20/12/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Söylemesi ayıp bu hela çok akıllı
Söylemesi ayıp bu hela çok akıllı

Dobidos Akıllı Klozetler, kişisel temizlikte el kullanımını ortadan kaldırıyor. Tabi di bildiğimiz taharet muslukları da. Onların yerine nozıl adı verilen aletler, hareketli, ritmik, ayarlanabilir debisi ve sıcak su ile yaptığı temizlikle tuvalette duş ferahlığı yaşatıyor. Türkçe menülü kontrol paneli ve ergonomik uzaktan kumandası ile kişisel temizliği gerçekleştiren Dobidos, sıcak oturak, sıcak su ile kişisel temizlik ve kurutma imkanı sağlarken ıslak mendil, tuvalet kağıdı ve el kullanımına son veriyor. Akıllı Klozetler kendini temizleme özelliğine de sahip. Cera Clean seramik malzemesiyle pislik tutmazken, sifon jet özelliği ile de fırça kullanma gereksinimini ortadan kaldırıyor ve anında temizlenen klozetlere dönüşüyor. Her kullanımda kendi kendini temizleyen nozıl ise hijyenik bir temizlik sağlıyor. Ürün tek su kaynağından besleniyor.


Teknolojide son nokta

Eisa tasarım ödüllü Samsung, ilk 3 boyutlu (3D) görüntü teknolojisine sahip HDTV Plazma televizyonlarını piyasaya sürdü. Farklı bir televizyon deneyimi yaşatan Samsung plazmalarda, eşsiz üç boyutlu efektleri sayesinde oyun oynamak veya film izlemek artık daha keyifli hale geliyor. Günümüzün artan 3D içerikleri (filmler, oyunlar, konserler, spor karşılaşmaları ve canlı etkinlikler) gerçeğe çok yakın ve net görüntü kalitesi sunan televizyonlara gereksinimi arttırıyor. Hollywood film endüstrisi de üç boyutlu animasyon ve filmlere her geçen gün daha fazla yatırım yapıyor.


Müziksiz yaşayamam diyenlere

Philips GoGear SA32 video/MP3 çalar serisi, her an orijinal ses kalitesiyle müzik dinleme ve 1,8' renkli ekranda video izleme keyfini yaşatıyor. Fullsound teknolojisi sayesinde CD kalitesinde ses veren seri, 1,8 inçlik geniş ekranıyla da müziğinizi videolarla renklendirmenize imkan tanıyor. MP3 ve WMA dosyalarını çalmasının yanı sıra radyo özelliğine de sahip olan GoGear SA32 serisinde 20 FM radyo istasyonu önceden kaydedilebiliyor.1,8 inçlik ekranında 220x176 piksel çözünürlükte video ve fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz GoGear SA32 serisi, ses kaydı yapmanıza da olanak sağlıyor. 2GB'lık SA3225, 215, 4GB'lık 265, 8GB'lık SA3285 ise 329 YTL


Tasarımı hissedin

Bang&Olufsen ürünleri tasarımlarıyla göz dolduruyor. BeoSound 3'ün şarj edilebilir pili sayesinde dijital hafıza kartına kaydedilen müzikleri dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. EarSet 2 Mobile isimli ürün Bluetooth'lu her cep telefonuyla uyumlu bir B&O harikası. Trafik ve rüzgar gibi gürültü kaynaklarını filtreleyerek mükemmel bir iletişimi garantileyen bu bluetooth kulaklığın ergonomik tasarımı eşsiz kullanım rahatlığı sağlıyor. Serenata ise teknolojisi ile sıradan bir cep telefonundan çok öte...


15 yıl önce