|

Star İnci'nin zengin tesettür mayo modelleri

2001 yılından beri plaj giyiminin öncü markalarından biri olan Star İnci, zengin ürün haznesi ile dikkat çeker.

iLAN
14:31 - 24/06/2022 Cuma
Güncelleme: 14:36 - 24/06/2022 Cuma
Diğer
Star İnci'nin zengin tesettür mayo modelleri
Star İnci'nin zengin tesettür mayo modelleri
Star İnci’de yer alan tesettür mayoların en önemli özelliklerinden biri, kadınların ihtiyaçlarına yönelik olmasıdır. Üretim aşamasından teslim aşamasına kadar her süreçte ürünlerinin arkasında duran Star İnci, alanında iddialı mayolar tasarlar. Giyim anlayışının sürekli değiştiğini farkında olan marka, mayolarını tasarlarken kadınların beğenilerini odak noktası olarak alır. Bu sayede asrı yakalayan tesettür mayoları ile kadınların beğenisini toplar. Biz de sizler için Star İnci’yi inceledik ve birbirinden özel
modellerini sizler için derledik.
Doğadan İlham Alan Tesettür Mayo Modelleri
Egenin esintisini yeşil yapraklarla birlikte üzerinize taşıyan
tesettür mayo
modelleri, her zaman dinamik olmak isteyenler için biçilmiş kaftandır. Palmiye ağaçlarından, ilkbahar yapraklarına, ilk bahar yapraklarından taze çiçeklere kadar oldukça geniş desen yelpazesine sahip olan mayolar, kendinizi çok daha mutlu hissetmenizi sağlar. Doğadan esinlenerek yapılmış onlarca model, şık ve zarif duruşuyla tarzınıza eşlik eder. Üstelik doğal motiflerin insan üzerindeki olumlu etkisi de herkes tarafından bilinir. Ancak desen seçiminde dikkat edilmesi gereken ufak tüyolar bulunur. Örneğin iki parçalı bir tunik pantolon mayosu almak istiyorsanız. Bu parçalardan en az birinin düz ya da sadece bir desene sahip olması önerilir. Aksi takdirde vücut hatlarınızın daha geniş görüşmesine yol açabilir. Doğal desenleri ile insana huzur veren onlarca tasarım Star İnci yaz koleksiyonunda sizleri bekler.
Hareketli ve Enerjik Tesettür Mayo Çeşitleri
Tesettür mayolar üzerinde yer alan fırfırlar, volanlar ya da pırıltılar, yaz aylarının dinamik ruhuna eşlik etmenizi sağlar. Volanlı tesettür mayo çeşitleri her yaz olduğu gibi bu yaz da trendler arasında yer alır. Göğüs bölgesini kapatan yapısıyla ön plana çıkan volanlı tesettür mayolar, oldukça rahat kullanıma sahiptir. Çiçekli, desenli ya da renkli volan aksesuarları mayonuza özel bir duruş kazandırır. Fırfır ise volana kıyasla daha hareketli parçalardır. Özellikle yaka kısımlarında bulunan fırfırlar,
haşema
modellerine sevimli bir görünüm katabilir. Mayolara eklenen her bir özellik kaliteli işlemler sonucunda elde edilir. Bu nedenle kopma, çıkma ya da eskime gibi durumları minimuma indirir. Siz de yazın enerjisine ayak uydurmak istiyorsanız hareketli modelleri tercih edebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz.
Kontrast Renkli Tesettür Mayolar

Kontrast renkler birbiriyle zıt tonları kapsar. Örneğin siyah ile beyaz, sarı ile mor en çok bilinen kontrast renklerden biridir. Bu renklerin bir arada kullanılması çoğu zaman göz alıcı tasarımlar ortaya çıkarır. Ancak muhafazakar giyim anlayışıyla tasarlanan tesettür mayolar, oldukça ideal tasarımlara sahiptir. Modellerin stratejik parçalarında kullanılan küçük nüanslar bile kaliteli bir duruş sergileyebilir. Özellikle bilek ve paça kısımlarına kullanılan kontrast renkler, modern bir tarza sahip olmanızı sağlar. Zıt renkli desenlerin, çiçeklerin hatta nakışların bir araya gelmesiyle oluşan kontrast renkli tesettür mayolarla siz de iddialı kombinler yapabilirsiniz. Kontrast renkleri kendinize yakıştıramıyorsunuz ton sür ton renkleri de tercih edebilirsiniz. Ton sür ton bir rengin alt ve üst renk pigmentleri demektir. Özellikle yeşil ve kahverengi tonlarındaki bu tarz modeller, yeni sezonun gözde tasarımları arasında yer alır.

Elbise Tesettür Mayolarla Rengarank Plajlar

Elbise tesettür mayolar çoğu kişinin merak ettiği ancak kullanımı açısından tereddüt ettiği modellerdir. Elbise mayoların beraberinde getirdiği avantajlar ve dezavantajlar bulunur. En büyük avantajlardan biri içinde kendinizi çok rahat hissetmenizdir. Belinizi ya da ayak bileklerinizi sıkan bir lastik ya da vücudunuzu saran bir tayt olmadığı için plajın keyfini doyasıya çıkabilirsiniz. Elbise mayoların dezavantajı ise su içerisinde toplanması ya da şişmesidir. Bu durumu engellemenin de türlü yolları bulunur. Bu nedenle giyimine özen gösteren pek çok kadın elbise tesettür mayoları tercih eder. Elbise mayoları dilerseniz beli kuşaklı olarak da kullanabilirsiniz. Bu durum belinizin çok daha ince ve zarif görünmesini sağlar. Ayrıca yüzerken de vücudunuzu sararak büyük avantaj sağlar. Rengarenk motiflerin ve desenlerin bir araya gelmesiyle oluşan elbise mayolar, gündelik kıyafet rahatlığını yaşatır. Bu sayede her an her yerde ev konforunu yaşamanızı sağlar.

Sevimli Hayvan Motifleri İle Çok Daha Canlı Tesettür Mayolar

Sevimli hayvanlari giyim sektöründe yer almaya başladığından beri pek çok kadının dikkatini çeker. Bu hayvanlardan bazıları flamingolar ve uğur böcekleridir. İnce ve zarif duruşlarıyla dikkat çeken flamingolar elbiselerde sevimli bir duruş sergiler. Pembemsi tonları ile yaz koleksiyonuna renklilik katan modeller özellikle gençler için biçilmiş kaftandır. Uzun yıllardır kullanılan uğur böcekli tesettür mayolar da her sezon sıklıkla tercih edilir. Uğur böceğinin şansını yanında taşımak isteyen kadınlar, kırmızı siyah mayolarla kendini mutlu hisseder. Hayvan motifli tesettür mayolar, paraşüt, dalgıç gibi farklı kumaşlara sahiptir. Bu nedenle sadece tasarım değil kullanım açısından da avantajlıdır.

Geniş Ürün Yelpazesi İle Öne Çıkan Star İnci
Tesettürlü kadınlara aradığını bulma fırsatı sunan Star İnci, kaliteli ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeker. Farklı modelleri ve beden seçenekleri ile kadınların beğenisini toplayan marka her sezon gözde modelleri piyasaya sunar. Özgün desenleri ve yaratıcı kesimleri ile göz dolduran
tam kapalı tesettür mayo
çeşitleri, tarzına düşkün kadınlar tarafından severek kullanılır. Zengin ürün yelpazesine sahip olan Star İnci, her sene ürün gamını büyütür. Bu sayede sezona eşlik eden ve trend olan modelleri kadınların beğenisine sunar. Üstelik bunları yaparken fiyat aralıklarını da bütçe dostu olarak belirler. Modellerin kumaşı, işçiliği, parça sayısı değiştikçe fiyatta da değişiklikler olabilir. Siz de Star İnci’de yer alan benzersiz modelleri inceleyebilir, tatil için ihtiyacınız olan ne varsa anında sipariş edebilirsiniz.
#Star İnci
#Tesettür Mayo Modelleri
#Elbise Tesettür
2 yıl önce