Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
51

Bildirimler

Başakşehir'den olay 'ülke puanı' paylaşımı

Yeni Şafak08:47, 24/11/2017, CumaG: Güncelleme: 08:55, 24/11/2017, Cuma
Yeni Şafak
Başakşehir, Ludogorets'i 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansını sürdürdü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ludogorets'i 2-1 mağlup eden Başakşehir, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımda bulundu. Avrupa'da bazı as oyuncularını oynatmadığı için eleştirilere maruz kalan kulüp, kazandıkları maçın ardından "Keşke Emre ile Adebayor'u da oynatsaydık da, daha fazla ülke puanı kazansaydık" diye yazdı.

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde Bulgar temsilcisi Ludogorets'i 2-1 mağlup ederek gruptan çıkma şansını son maçlara bıraktı.

Temsilcimizin bu galibiyeti sonrası ise kulübün resmi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Avrupa'da bazı as oyuncularını oynatmadığı için eleştirilere maruz kalan Başakşehir'de kazanılan maçın ardından Twitter hesabından "Keşke Emre ile Adebayor'u da oynatsaydık da, daha fazla ülke puanı kazansaydık" diye yazıldı.

  • Bu paylaşıma bir çok takımın taraftarı eleştirel mesajlarla cevap verirken bazı taraftarlar ise destek verdi.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...