|

Belhanda kalmak istiyor

Galatasaray’da beklenileni veremeyen Faslı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu belirterek, “Galatasaray’da kalmak istiyorum” dedi

Umut Yılmaz
04:00 - 1/05/2020 Cuma
Güncelleme: 02:24 - 1/05/2020 Cuma
Yeni Şafak
Younes Belhanda
Younes Belhanda

Galatasaray’ın sezon sonunda yollarına ayırmayı planladığı Younes Belhanda, kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam etmek istediğini açıkladı. Galatasaray’da kendisini çok iyi hissettiğini ve sarı-kırmızılı formayı giymek istediğinin altını çizen Faslı futbolcu, “Galatasaray’da kendimi çok çok iyi hissediyorum. Galatasaray’ı, taraftarın yarattığı atmosferi, Türkiye’yi, İstanbul’u çok seviyorum ve Galatasaray’da kalmak istiyorum” dedi. Diğer yandan Galatasaray’dan 3.3 milyon Euro sabit maaş alan Belhanda’nın yüzde 30 oranında maaş indirimi yapmasını isteyen yönetim, Faslı futbolcudan gelecek cevabı bekliyor. Belhanda kalmak istese de yönetim ve taraftar ayrılmasını bekliyor. Yönetim, 30 yaşındaki oyuncudan bonservis geliri elde etmek isterken, taraftarlar ise ayrılmasını istiyor. Bu sezon Galatasaray formasıyla 25 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sezon içerisinde taraftarlarla ettiği kavgalarla dikkat çeken Belhanda, ligde oynanan 25 maçın sadece 15’inde süre alabildi.

Başkan Cengiz hastaneye kaldırıldı
  • G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı. Halsizlik ve kilo kaybı yaşayan Cengiz’e 2 ünite kan verildiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Pazartesi gününe kadar hastanede müşahede altında kalacak Cengiz’e gerek görülmesi halinde PET çekimi yapılacak. G.Saray Kulübü de Mustafa Cengiz’in, koronavirüs testinin negatif çıktığını açıklayarak, “Başkanımızın teşhis ve tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz” denildi. Spor kulüpleri Cengiz için geçmiş olsun dileklerini ileten mesajlar yayımladı.


#Galatasaray
#Younes Belhanda
#Transfer
4 yıl önce