|

Beşiktaş'ın kaçırdığı Lodeiro 'efsane' oldu

Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonunda kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu hatta transfer görüşmelerini KAP'a bildirdiği Nicolas Lodeiro, kulübünün efsanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Futbol hayatını Amerika'da sürdüren 27 yaşındaki futbolcu, MLS'in en etkili 10 numarası olarak gösteriliyor.

Yeni Şafak
12:24 - 26/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:58 - 26/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
MLS Ligi takımlarından Seattle'da oynayan Nicolas Lodeiro, ülkenin en etkili 10 numaraları arasında gösteriliyor.
MLS Ligi takımlarından Seattle'da oynayan Nicolas Lodeiro, ülkenin en etkili 10 numaraları arasında gösteriliyor.

Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonu Ocak ayında kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği hatta KAP'a bildirdiği Uruguaylı futbolcu Lodeiro, geçen sezon başında MLS takımlarından Seattle Sounders'a transfer oldu.

27 yaşındaki futbolcu, yeni takımında gösterdiği performansla MLS Ligi'nin en iyi transferlerinden biri olarak lanse ediliyor. Bunun sebebi ise Uruguaylı futbolcunun yeni takımında çıktığı 52 maçta 15 gol atıp 14 asist yapması.

  • 10 numara bölgesinde oynayan oyuncunun kısa sürede gösterdiği bu performans Amerikan spor medyası tarafından manşetlere taşınırken Lodeiro'ya transfer teklifleri yağdığı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Lodeiro için bonservis haklarının bir bölümünü elinde bulunduran menajerle anlaşmaya varmış ancak Botafogo yaptığı açıklamada 'biz izin vermeden oyuncu gidemez' ifadelerini kullanmıştı. Siyah beyazlılar yaşanan anlaşmazlık sonrası transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin o dönem çıktığı bir canlı yayında "Ben bu çocuğu gördüm" diyerek oyuncunun İstanbul'a geldiğini iddia etmişti.



https://www.youtube.com/embed/M51dGvstxaU

Nico’s ready for #SEAvCOL. Are you? 👊

Seattle Sounders FC (@soundersfc)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Nicolas Lodeiro
#Beşiktaş
#Seattle Sounders
6 yıl önce