|

Derbiye kadar kayıp yok

Ligin ilk yarısında yaptığı puan kayılarını ikinci yarıda telafi etmek isteyen Galatasaray’da, yeni oyuncuların verdiği katkı yüzleri güldürdü. Sarı-kırmızılıların teknik heyeti, 23. haftada Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar ligde puan kaybı istemiyor.

Umut Yılmaz
04:00 - 23/01/2020 четверг
Güncelleme: 02:54 - 23/01/2020 четверг
Yeni Şafak
Falcao ve Saracchi
Falcao ve Saracchi

Sezonun ikinci yarısına Denizlispor galibiyeti ile başlayan Galatasaray’da ara transfer döneminde yapılan takviyeler ve sakat isimlerin geri dönüşü teknik heyetin bol alternatifli bir kadroyla çalışmasını sağladı. Yeni transferlerden Marcelo Saracchi, Denizlispor maçında gösterdiği performansla beğeni toplarken gelecek adına olumlu sinyaller verdi. Sarı-kırmızılarda tam not alan bir diğer isim de Emre Akbaba oldu. Uzun süren sakatlığını atlatarak yeniden formasına kavuşan milli oyuncu, Galatasaray’ın golcüsü Radamel Falcao’nun da formunun yükselmesini sağladı. Ligin ilk devresine göre rakip ceza sahasında daha çok topla buluşan ve daha fazla gol pozisyonuna giren Falcao, Deanizli maçının son dakikalarında yaşanan bir pozisyonda savunmasına yardımcı olarak da taraftarının alkışını aldı.

GÖZLER 23.HAFTADA

Galatasaray’da orta saha bölgesinde de istikrarlı ve alternatifli bir oyuncu grubu bulunuyor. Sezonun ilk 17 haftasında birçok farklı oyuncunun görev yaptığı mevki de son maçlarda görev yapan Lemina ve Seri ikilisinin performansı teknik heyetin yüzünü güldürmeyi başardı. İlerleyen haftalarda Jesse ve Onyekuru’yu takımına monte etmeyi hedefleyen teknik heyet, 23. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar kayıp istemiyor. Sarı-kırmızılılar bu periyotta deplasmanda Konyaspor’la oynadıktan sonra, evinde Kayserispor’u ağırlayacak. Ardından İstanbul’da Kasımpaşa önüne çıkacak olan Cimbom, seriyi Yeni Malatyaspor deplasmanında tamamlayacak ve derbiyi bekleyecek.

  • Aslan kupa rövanşında
  • Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1-1’in rövanşında bugün Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı’ndaki maç, saat 20.30’da başlayacak ve A Spor’dan yayınlanacak. Maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Luyindama ve Andone, sıtma nedeniyle tedavi gören Onyekuru ile kadro dışı bırakılan Nzonzi, forma giyemeyecek.
  • Emre Taşdemir’in sözleşmesi uzatıldı
  • Galatasaray, sol bek oyuncusu Emre Taşdemir’in sözleşmesini 2020-21 sezonu sonuna kadar uzattı. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den yapılan açıklamada, 24 yaşındaki futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 2 milyon 200 bin lira sabit transfer ücreti ödenecek. Geçen sezonun devre arasında sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayan Emre, 13 lig, 4 de Türkiye Kupası maçında forma giydi. Bu arada genç futbolcunun sezon sonuna kadar Kayserispor’a kiralanacağı da konuşuluyor.
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Derbi
#Emre Taşdemir
4 лет назад