|

Esteban kaleye ısınıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü, hırslı çalışmasıyla dikkat çeken Esteban'ı "Senin iyi bir kaleci olduğunu biliyorum. Takıma gerekli katkıyı yapacağı şüphem yok" sözleriyle motive etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 03:09 - 4/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına dün teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. İlk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışmaya, operasyon geçiren kaptan Onur Kıvrak dışındaki tüm oyuncular katıldı. Antrenman, ısınma çalışmalarının ardından pas antrenmanı ve çift kale maçla devam etti. Kaptan Onur'un ani bir kararla ameliyata alınmasının ardından sezon sonuna kadar kaleyi koruması beklenen Esteban Alvarado, antrenmandaki hırsıyla dikkat çekti. İstekli çalışması ve yaptığı kurtarışlar sonrasında teknik heyetin yüzünü güldürdü. Hami Mandıralı da Esteban'ın form durumuyla ilgili kaleci antrenöründen bilgi aldı.



ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ


Kosta Rikalı kaleciyle bir görüşme yapan teknik direktör Hami Mandıralı, ona olan güvenini dile getirdi. "Ben senin iyi bir kaleci olduğunu biliyorum" diyen genç teknik direktör, "Takım olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlukları takım olarak kenetlenerek aşacağız. Sen de bu kritik dönemde takıma gerekli katkıyı yapacağına inanıyorum" sözleriyle motive etmeye çalıştı.



Lobide güçlü olacağız


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, lobide güçlü olmaları gerektiğini söyledi. Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki panelde açıklamalar yapan Usta, "Gelecekte başarı elde etmemiz için olmazsa olmazımız, oralarda (Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı) güçlü hale gelmektir. Maalesef, Trabzonspor masada yok. Futbolun kapı arkasında yönetildiği yerlerde çok güçlü olmadığımız sürece, gelecekte başarılı olamayız. Federasyonu, futbolun patronu olduğu sürece biz sürüneceğiz. Futbol Federasyonunda her geçen gün


daha güçlü olacağız. Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu gibi yapılarla etkin konumda olmak zorundasınız. Trabzonspor artık lobide çok güçlü olacaktır" diye konuştu.



Tahkim cezaları onadı


TFF Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Trabzonsporlu Salih Dursun ve Aykut Demir'e verilen 3'er, Cavanda'ya verilen 2 mlaçlık cezaları onadı. Bu arada PFDK ise Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'a, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL ceza verdi.



Onur'a başarılı ameliyat


Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak, sağ diz dış menisküs yırtığı sebebiyle ameliyat oldu. Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, milli kalecinin dün sabah özel bir hastanede başarılı bir operasyon geçirdiğini bildirdi. Onur'un 2 hafta içinde özel antrenmanlara başlayacağını kaydeden Örem, "3-4 hafta içinde takımla çalışmalara katılacaktır. Operasyonu gerçekleştiren ekibe teşekkür eder, kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" dedi.


#Esteban
#Trabzonspor
#Torku Konyaspor
#Asım Örem
8 yıl önce