|

Feghouli: Baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmemelisiniz

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli verdiği röportajda Türkiye ve rakip oyuncular hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
17:51 - 9/02/2018 Cuma
Güncelleme: 18:00 - 9/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Feghouli bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 4 gol atarken 4 de asist yaptı.
Feghouli bu sezon ligde çıktığı 14 maçta 4 gol atarken 4 de asist yaptı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Fegohuli, AFP'ye verdiği röportajda Türkiye'deki futbol atmosferinden ve rakip oyunculardan söz etti.

Cezayirli oyuncunun sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
  • Taraftarlar oldukça tutkulu ama her şeyi sahada görmek istiyorlar. Bu da seni en iyini vermeye itiyor. Eğer baskıyı sevmiyorsanız, Türkiye'ye gelmemelisiniz. Kulübe entregre olduğun zaman artık ailenin bir parçası oluyorsun. Onlar, Akdeniz insanı ve çok sıcakkanlılar. Bunu çok seviyorum ve bu yüzden Türkiye'ye geldim.
Rakip oyuncular hakkında da konuşan Feghouli şunları kaydetti:
  • Adebayor'a baktığınız zaman hiç de emekli olacakmış gibi durmuyor. Her zaman motive ve sahada savaşan birisini görüyorsunuz. Pepe'nin çalışmaktan başka şansı yok çünkü baskının çok büyük olduğu bir kulüpte. Bu tarz kulüplerde taraftarın beklentisine hemen cevap vermelisiniz. Onlar rehavete kapılmanızı engelliyor. Beklenti Avrupa'nın hiçbir yerinde olmadığı kadar yüksek. Yüzde 50 ile oynayamazsınız.
#Sofiane Feghouli
#Galatasaray
6 yıl önce