|

Galatasaray, Rus rakibini devirdi

Galatasaray Daikin, CEV Kupası finali ilk maçında Rus rakibi Dinamo Krasnodar'ı 3-2 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi avantaj elde etti.

Yeni Şafak
22:32 - 29/03/2016 Salı
Güncelleme: 19:55 - 29/03/2016 Salı
AA

Galatasaray Daikin, CEV Kupası finali ilk maçında Rus rakibi Dinamo Krasnodar'ı 3-2 mağlup etti. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, taraftarları ile tezahüratlar söyledi. Sarı-kırmızılı voleybolcular daha sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yanına giderek tek tek tebrikleri kabul etti.



Taraftarlardan yönetime tepki

Öte yandan maç sonrası voleybolcular, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yanına gidip toplu olarak başkanla fotoğraf çektirdiği sırada tribünlerden 'Dursun Özbek istifa' sesleri yükseldi. Daha sonra taraftarların yanına giden sarı-kırmızılı voleybolcular, bu sefer de kendileri tepkilerin odağı oldu ve taraftarlar, voleybolcuların maç sonrası ilk önce başkanın yanına gitmelerine tepki gösterdiler. Taraftarların birisi, iddiaya göre Galatasaray Dakikinli oyuncu Nihan Güneyligil'e küfür etti. Taraftarla tartışan Güneyligil, gözyaşlarını tutamadı.




''Kupayı getireceğiz''

Zorlu karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Daikin Başantrenörü Ataman Güneyligil, “Birinci ve ikinci sete iyi başladık. İstediğimiz gibi servis attık. İkinci ve dördüncü set servis ritmimizi koruyamadık. Kolay servis attık, kolay top getirdiler, ortadan oynadılar, rahat geçtiler bloklarımızı. Son setin sonlarına doğru servis ritmimiz tekrar geldi. Servis atmamız gerekiyordu bu takıma karşı. Yumuşak servis attığımız zaman topu getiriyorlar ve hızlı oynuyorlar. Bunu engellememiz gerekiyordu. İnşallah orada 3-0, 3-1 yenip altın set oynamadan kupayı getireceğiz buraya” dedi.




#Galatasaray Daikin
8 yıl önce