|

Gökhan Saral: Sallanır ama yıkılmayız

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, Süper Lig'de mazilerine ve isimlerine yakışmayacak sonuçlar aldıklarını belirterek, "Bu zorlu dönemi birlik ve beraberliği sağlayarak aşacağız. Unutulmasın ki Biz Trabzonspor'uz. Sallanırız ama yıkılmayız. Galatasaray'ı yenerek çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Yeni Şafak ve
08:58 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 09:02 - 28/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, Galatasaray maçı öncesi Yeni Şafak'a önemli açıklamalar yaptı.
​Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, Galatasaray maçı öncesi Yeni Şafak'a önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray ile yarın zorlu bir maç oynayacak olan Trabzonspor, derbiyi kazanmak için tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Lider Galatasaray’ın rakipleriyle puan farkını koruma, Trabzonspor'un ise çıkışa geçme maçı olarak baktığı bu zor mücadele öncesinde Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Medical Park Stadı Genel Koordinatörü Gökhan Saral, Yeni Şafak'ın sorularını cevapladı. Bordo-mavili camiaya seslenerek, ''Bu zorlu dönemi ancak birlik ve beraberliği sağlayarak aşabiliriz. Bugün yapılacak divan kurulu toplantısı camia birlikteliği anlamında büyük önem taşıyor. Divan kurulundan çıkacak söylem ve fikrin yarın oynayacağımız maçı önemli derecede etkileyeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

"Ligin en iyi kadrosuna sahibiz"

Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu ve 50 yıllık mazisinde sayısız başarıları bulunduğunu hatırlatan yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, bu zor günleri ortak akılla aşabilecek güçte olduklarını belirtti. Geçen sezon her iki maçta da yendikleri Galatasaray’ı yine mağlup edeceklerine inancının tam olduğunu belirten Saral, “Biz Trabzonspor'uz. Sallanırız ama yıkılmayız. Galatasaray karşısında eksiklerimizin olması Trabzonspor’un gücünden bir şey kaybettirmez. Dönem keşkelerle geçirilecek dönem değil. Her futbolcumuz Trabzonsporlu olmanın sorumluluğu içinde sahaya çıkacak ve yakışan mücadeleyi ortaya koyacaktır. Yine iddia ediyorum ki kadromuz ligin en iyi kadrosu” ifadelerini kullandı.

"Çıkış Galatasaray'la başlayacak"

Trabzonspor’un takım olma yönünde büyük hayal kırıklığına neden olduğunu söyleyen Gökhan Saral, “Bir önceki teknik direktörün isteği doğrultusunda iki sezondur transfer yapıyoruz. Bugün lige baktığınızda en alternatifli takım Trabzonspor. Bunu da hafta içinde oynadığımız kupa maçında gördük. Kenarda bırakılan, atılan, yok sayılan futbolcularla ekip olma şansımız olmazdı, olmadı da. Şimdi önümüze bakıyoruz. Yeni bir anlayış ve Trabzonspor ruhuna uygun davranarak saha sonuçlarını almaya başlayacağımıza inanıyorum. Bunu da evimizdeki Galatasaray maçında başlatacağız” dedi.


#Trabzonspor
#Gökhan Saral
#Rıza Çalımbay
7 yıl önce