|

Grant: Evet, zor bir maçtı

Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant, "Evet zor bir maçtı. Amacımız yarı finaldi. Şu anda maçı kazanarak yarı finale çıktık" dedi.

Aa
00:00 - 9/04/2008 Çarşamba
Güncelleme: 09:53 - 9/04/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Grant: Evet, zor bir maçtı
Grant: Evet, zor bir maçtı

Chelsea Teknik Direktörü Avram Grant, zorlu maçta çeyrek final rövanşında Fenerbahçe'ye karşı iyi savunma yaparak sonuca gittiklerini söyledi. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek yarı finale yükseldikleri karşılaşmayı değerlendiren Grant, "Evet zor bir maçtı. Amacımız yarı finaldi. Şu anda maçı kazanarak yarı finale çıktık. İyi savunma yaptık ve Fenerbahçe fazla pozisyona giremedi. 2-0 kazanarak amacımıza ulaştık" diye konuştu.

Chelsea'nin savunmada kalarak rakibini üzerine çektiği hatırlatılan Grant, "Golü attıktan sonra rakibimizin gol bulmak için üzerimize gelmesi gerekiyordu. Biz de birkaç kontratak yaptık ama sonuç 2-0" dedi. Grant, "Yarı finalde eşleştiğiniz Liverpool'u yeneceğinizi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise cevap vermek istemediğini söyledi. Aynı sorunun tekrarlanması üzerine de Grant, "Benim de öğrenmek istediğim şey size geleceği söyleyebilmek. Ama şu anda bunu size

söyleyemem" dedi. Grant, "Devler Ligi"nde kupayı almak konusunda da pozitif düşündüklerini, sezona başladıklarından çok daha iyi olduklarını sözlerine ekledi.

16 yıl önce