|

Mario Balotelli transferi masada

Forvet hattında değişiklik yapmak isteyen Galatasaray, rotasını İtalya’ya çevirdi. Brescia ile sözleşmesi feshedilen ve şuanda boşta olan Balotelli, sarı-kırmızılı takıma teklif edildi. Yıldız futbolcu hakkında son kararı teknik heyet verecek.

Umut Yılmaz
01:00 - 8/06/2020 Pazartesi
Güncelleme: 08:59 - 8/06/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Galatasaray, yeni sezonda maliyetleri düşürmek ve bazı bölgelerde değişikliğe gitmek istiyor. Bu bölgelerden birisi de forvet hattı. Marsilya ve Nice’te geçirdiği Fransa kariyerinin ardından sezon başında İtalya’ya Brescia formasıyla dönen ve antrenmanlara çıkmadığı gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Mario Balotelli, Galatasaray’a teklif edildi.

İtalyan golcünün ünlü menajeri Mino Raiola’nın sarı-kırmızılı yönetimle temasa geçtiği belirlendi. Galatasaray yönetimi, bu sürpriz teklifi teknik heyete iletti. Teknik ekip, Balotelli transferiyle ilgili kesin kararını önümüzdeki günlerde verecek.

İtalyan basını da anlaşmanın çok yakın olduğunu yazdı. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon 19 maçta 5 gol attı. Balotelli’nin bonservis ücretinin olmaması, bu transferi bir adım öne çıkartıyor.


#Galatasaray
#Mario Balotelli
#Transfer
#Mario Lemina
4 yıl önce