|

River-Boca finali Arjantin dışında oynanacak

Maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle iki kez ertelenen Libertadores Kupası finali rövanş maçının Arjantin'de yapılmamasına karar verildi. Paraguay basını ise finalin Estadio Defensores del Chaco'da oynanacağını açıkladı.

Yeni Şafak
21:44 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 22:20 - 27/11/2018 Salı
Yeni Şafak
River Plate-Boca Juniors mücadelesi yaşanan olaylar sebebiyle oynanamamıştı.
River Plate-Boca Juniors mücadelesi yaşanan olaylar sebebiyle oynanamamıştı.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından yapılan açıklamada, River Plate ve Boca Juniors arasında oynanacak rövanş maçının Arjantin'de yapılmayacağını ve mücadelenin yeni tarihinin 8 veya 9 Aralık tarihinde farklı bir ülkede oynanacağını duyurdu.

CONMEBOL'un bu kararı sonrasında Paraguay basınında yer alan haberde Copa Libertadores finalinin Paraguay'daki Estadio Defensores del Chaco'da oynanacağı belirtildi.

Neler olmuştu?
  • River Plate'in Antonio Vespucio Liberti Stadyumu'nda geçen cumartesi oynanması gereken karşılaşma, River Plate taraftarının Boca Juniors oyuncularını taşıyan otobüse saldırmasının ardından bir gün sonraya ertelenmişti. CONMEBOL, Boca Juniors Kulübünün karara itirazının ardından maçı ikinci kez erteleme kararı almıştı. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'in iki köklü kulübü arasındaki finalin ilk ayağına Boca Juniors ev sahipliği yapmış ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.


#River Plate
#Boca Juniors
5 yıl önce