|

Şampiyonu ezdi geçti

Geçen yıl Cannes'ta yapılan final maçında 3-2 yenilerek kupayı kaybettiği İtalyan ekibiyle bu kez gruptaki ilk maçında karşılaşan sarı-lacivertliler, maçı set vermeden tamamladı, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.

00:00 - 26/11/2010 Cuma
Güncelleme: 00:45 - 26/11/2010 Cuma
Yeni Şafak
Şampiyonu ezdi geçti
Şampiyonu ezdi geçti

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda F.Bahçe Acıbadem, geçen yıl finalde kupayı kaptırdığı İtalyan temsilcisi Norda Foppapedretti Bergamo'yı 3-0 yendi. Geçen sezon Fransa'nın Cannes kentinde yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçında rakibine 3-2 yenilen sarı-lacivertliler, bu akşam rakibine set vermedi. Bu arada Bergamo, dünyaca ünlü yıldızları La Bianco, Ortoloni, Piccinini ve Merlo'dan yoksun mücadele etti. F.Bahçe, grupta ikinci maçını 30 Kasım Salı günü Hırvatistan'da ZOK Split ile yapacak.


SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Krassimir Todorov (Bulgaristan), Milan Labasta (Çek Cumhuriyeti)

FENERBAHÇE ACIBADEM: Fofao **, Sokolova ***, Fürst ***, Skowronska **, Seda **, Eda *** (Nihan ***, Songül *, Naz **, Çiğdem **, Ergül *)

NORDA FOPPAPEDRETTİ BERGAMO: Fanzini *, Zambelli **, Baldi **, Vasileva *, Nucu **, Signorile *** (Carrara **, Gallizıoli *, Gabbiadıni *)

SETLER: 26-24, 25-23, 25-18

SÜRE: 76 dakika (28, 25, 23)


Kaptan Alex'ten tam destek

F.Bahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex de Souza F.Bahçe Acıbademli oyuncuları yalnız bırakmadı. Maç öncesi soyunma odasına kadar giden Alex vatandaşı antrenör Ze Roberto ile bol bol sohbet etti, başarılar diledi. Alex Brezilyalı pasör Fofao ile de selamlaşmayı ihmal etmedi. Brezilyalı yıldız daha sonra eşi ve iki çocuğuyla tribüne çıkarak maçı izledi. De Souza ailesi mücadeleyi heyecanla takip ettiler.



13 yıl önce