|

Serdar ve Tolgay için restleşme

Transfer konusunda geç kaldığı için eleştirilerin hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan konusunda bekleme moduna geçti. İki oyuncuyu da kadrolarında düşünmeyen ezeli rakiplerine mesaj gönderen sarı-lacivertliler, “Satmazsanız, oynatmayacağınız futbolcular için maaş ödemeye devam edersiniz” diyerek rest çekti.

Haber Merkezi
04:00 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 04:15 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Serdar Aziz
Serdar Aziz

Ara transfer döneminde sessiz kalan ve kadrosuna katacağı oyuncular konusunda çalışmalar sürdüren Fenerbahçe’de bu haftanın hareketli geçmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde ilk hedef ise ezeli rakiplerinin kadro dışı bıraktığı oyuncular. Beşiktaş’ın kamp kadrosuna dahil etmediği Tolgay Arslan ile Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Serdar Aziz için bekleme politikası izleniyor. Fenerbahçe’nin her konuda anlaşmaya vardığı Serdar Aziz ile Tolgay Arslan kariyerlerine sarı-lacivertli takımda devam etmek istediklerini yöneticilere iletti. Bonservis sorunu çözüldüğü an her iki futbolcu da sarı-lacivertli formayı giyecek. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray kadroda düşünmedikleri iki oyuncu için yüksek bonservis bedeli istiyor. F.Bahçe ise iki kulübün istediği bonservis bedelini ödemeye sıcak bakmıyor. Sarı-lacivertli yönetim, gerekirse transferin son gününe kadar bekleyerek, bu transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyor. F.Bahçe yönetimi, her iki kulübe de gerekirse transferden vazgeçebileceği mesajını verdi. Yönetim, rakiplerine, “Bu durumda oynatmayacağınız futbolcular için maaş ve alacaklarını ödemeye devam edersiniz” diyerek rest çekti.


NANTES’IN YILDIZLARI TAKİPTE

Öte yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes’ın iki kanat oyuncusu Anthony Limbombe ve Romain Del Castillo’yu gündemine aldı. F.Bahçe scout ekibinin iki oyuncuyu da Nantes’ın Rennes ile oynadığı maçta mercek altına aldığı belirtildi. Sarı-lacivertli ekibin scout ekibinin iki futbolcuyla ilgili teknik heyete olumlu rapor sunduğu öğrenildi. Yönetimin kanat oyuncuları Anthony Limbombe ve Romain Del Castillo için yakın zamanda harekete geçeceği belirtildi.

  • Şener görüşme masasına
  • F.Bahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Şener Özbayraklı ile sözleşme yenilemek için masaya oturuyor. Yönetim, tecrübeli futbolcuya TL üzerinden yeni sözleşme önerecek ve sözleşme imzalanması halinde spekülasyonlara da son verecek. Beşiktaş yönetimi olası bir Tolgay Arslan takasında Şener Özbayraklı’yı talep etmiş, artı olarak da para istemişti. Fenerbahçe yönetimi ise milli sağ beki kolay kolay bırakmayacak gibi görünüyor.
  • Al Aatıf’ı ver Emre’yi
  • F.Bahçe’de önce kadro dışı bırakılan, daha sonra affedilen Aatıf’ın talipleri artıyor. Özellikle Süper Lig külüpleri Faslı oyuncuya ilgi gösteriyor. İlk yarı kötü bir performans gösteren Çaykur Rizespor, Aatıf için sarı-lacivertli kulüple temas kurmuştu. Karadeniz ekibinin ardından Sivasspor da Faslı oyuncuya talip oldu. Sarı-lacivertliler de buna karşılık Sivasspor’dan Emre Kılınç’ı istedi. Sivaslı yöneticilerin Emre Kılınç karşılığında Aatıf artı 1.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.
Daha fazla gol atacağım

F.Bahçe’nin İsviçreli golcüsü Michael Frey, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Bileğimde bağlarla ilgili sakatlığım vardı, tamamen geçti. Devre arasının tamamında takımla birlikte çalıştım. İkinci yarıda yüzde yüzümle sahada olacağım” dedi. İkinci yarıda daha fazla gol atmak istediğini belirten İsviçreli forvet, “İkinci yarıda birlik olup birlikte hareket ederek alabildiğimiz kadar puan almalıyız. Ben de forvet oyuncusu olarak atacağım gollerle takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. İkinci yarıda sahada elimden gelenin en iyisini vereceğim. Benim görevim bir forvet oyuncusu olarak gol atmak. Daha fazla gol atmak istiyorum. Sadece sahada gol atmak için mücadele etmiyorum aynı zamanda savunmaya da yardım ederek takıma katkı sağlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

#Transfer
#Fenerbahçe
#Serdar Aziz
#Tolgay Arslan
5 yıl önce