|

Trabzon'da liste başı Foncesa

Yönetim, ekonomik tablo, teknik heyet, futbolcu kadrosu ve transfer konusunu masaya yatırdı. Başkan Muharrem Usta ve İstanbul kanadı Braga'nın genç teknik direktörüyle temasa geçme kararı aldı. Trabzon kanadı ise Mandıralı ve Akçay gibi yerli isimlerden yana.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/04/2016 Salı
Güncelleme: 01:55 - 5/04/2016 Salı
Yeni Şafak

Süper Lig'de üst üste kazandığı maçlarla korku tünelinden çıkan Trabzonspor'da yönetim kurulu gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Muharrem Usta başkanlığında Trabzon'da toplanan yönetim kurulunun Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaması üzerine gündemine Paulo Fonseca'yı aldığı öğrenildi.


Başkan Muharrem Usta başkanlığında toplanan yönetim kurulu, ekonomik tablodan teknik direktöre, futbolcu kadrosundan, yapılacak transferlere kadar kulübün geleceğiyle ilgili konuları masaya yatırdı.



MANDIRALI VE AKÇAY DA GÜNDEMDE


Başkan Usta'nın İstanbul kanadından yöneticilerle yaptığı görüşmede Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca ile temaslara başlanması kararını aldı. 43 yaşındaki teknik adam, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'yı çeyrek finale taşırken, takımına oynattığı sistem ve galibiyet yüzdesiyle Avrupa'da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Diğer yandan Trabzon kanadında bulunan yöneticiler ise mevcut teknik direktör Hami Mandıralı ile gelecek sezona girilmesini savuNurken, bazı yöneticilerin de Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın göreve getirilmesinden yana olduğu bildirildi. Görüşmelerin sonunda teknik adam konusundaki son kararın önümüzdeki hafta belirlenmesi ve teklifin götürülmesi üzerinde birleşildi.



Erkan'ın sorunu para değil hastalık


Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Erkan Zengin, hastalığı nedeniyle Gaziantepspor maçında oynamaması nedeniyle, hakkında çıkan iddialara isyan etti. Trabzonspor'da para konusunu dert etmediğini belirten Erkan, “Kötü bir hastalık geçirdim. Yüksek bir gribal enfeksiyona yakalandım. Özellikle yüzümde uyuşukluklar var. Bu nedenle Gaziantep maçının kadrosunda yer almadım. Milli takım kadrosundan da çıkarılmıştım. Milli takımda da mı para için oynamadım?” dedi.


#Foncesa
#Süper Lig
#Trabzonspor
8 yıl önce