|

Trabzonspor'da Asamoah sesleri

Yeni sezonda vereceği şampiyonluk mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, Juventus'un Ganalı oyuncusu Asamoah konusunda harekete geçti

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 05:57 - 26/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
 Asamoah
Asamoah

Trabzonspor, 50. yılında hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak için önemli isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor. Bordo-mavililer, rotasını Avrupa devi Juventus'un orta saha oyuncusu Asamoah'a çevirdi. Kulübüyle sözleşmesi 2018'de sona erecek olan Asamoah'la Trabzonsporlu yöneticiler temasa geçtiler. 28 yaşındaki oyuncu, orta sahanın merkezinin yanı sıra sol kanatta da forma giyebiliyor. Ganalı Asamoah geride kalan sezonda Juvenstus'la 24 maça çıktı ve 2 asist yaptı.

HEDEF VİSCA VE GÖKHAN İNLER

Trabzonspor'un devrede olduğu Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca transferinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Visca hakkında Asbaşkan Ahmet Çubukçu, "İlgilendiğimiz bir oyuncu" diyerek transferi doğruladı. Visca'nın da bordo-mavili formayı giymek istediği, Trabzonspor'un bonservis konusunda Başakşehir yönetimini ikna etmek için fiyat arttırdığı öğrenildi. Orta sahasına da takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Gökhan İnler'e talip oldu. Siyah-beyazlılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro bonservis bedeli öneren Trabzonspor, Beşiktaş'ın bu teklifi geri çevirmesinden sonra fiyat arttıracak. İki camia arasındaki iyi ilişkilerin transfer sürecine olumlu yansıması bekleniyor.

#Trabzonspor
#Juventus
#Asamoah
7 yıl önce