|

Zaniolo hızlı başladı

Galatasaray'ın ara transferde 15 milyon euro karşılığı transfer ettiği Nicolo Zaniolo, kısa süre içerisinde kalitesini gösterdi. İtalyan yıldız, 2 hazırlık maçında 60 dakika süre alıp; 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Umut Yılmaz
09:18 - 6/03/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Zaniolo'nun İstanbulspor maçındaki gol sevinci
Zaniolo'nun İstanbulspor maçındaki gol sevinci

Bu sezon Galatasaray'a transfer olan isimler sarı-kırmızılı forma altında kendisini buluyor. Bu kervana son katılan son isim ise ara tranfserde Roma'dan alınan Nicolo Zaniolo oldu.


İtalyan ekibinde bu sezon 17 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen genç yıldız, Galatasaray'da ayağının tozuyla Roma'daki istatistiğini 60 dakikada yakaladı. Sarı-kırmızılı takımla 2 hazırlık maçına çıkan Zaniolo, 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Alanyaspor maçının son 10 dakikasında oyuna dahil olan 23 yaşınadki yıldız şık bir gol attı. İstanbulspor maçının da ikinci yarısına oyuna giren Zaniolo, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.


Florya'nın havası yarıyor

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sezon arkadaşlık rüzgarları esiyor. Başka takımlarda problem yaşayan yıldızlar burada kendisini buluyor. Yaz transfer döneminde takıma katılan ve PSG'de sıkıntılı günler geçiren Mauro Icardi de Galatasaray'da kendisini geldi. Eski takımında sorunlar yaşayan Arjantinli yıldız, 12 lig maçında 9 gol attı ve 6 asist yaptı. Icardi'den sonra Zaniolo da Florya'nın havasından yararlananlar arasına girdi.





#Nicolo Zaniolo
#Galatasaray
#Icardi
1 yıl önce