|

Yeni Audi A6 Avant tanıtıldı

Alman otomobil devi Audi, geçtiğimiz Mart ayında tanıttığı A6 Sedan modelinden sonra sportif görünümü ile göz dolduran 2019 model A6 Avant modelini tanıttı.

Yeni Şafak
10:31 - 12/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:12 - 12/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yeni Audi A6 Avant, göz dolduran tasarımıyla dikkat çekiyor.
Yeni Audi A6 Avant, göz dolduran tasarımıyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen 88. Cenevre Otomobil Fuarı’nda A6 Sedan modelini görücüye çıkaran Alman marka Audi, sportif ve şık görünüme sahip yeni 2019 A6 Avant modelini tanıttı. Araç geniş iç hacmi ve yüksek bagaj kapasitesi ile station wagon severlerin dikkatini çekiyor.

Geniş iç hacmi

Önceki modele göre daha fazla iç mekan kullanımı sunan araç, 4.94 metre uzunluğuna, 1.89 metre genişliğine ve 1.47 metre yüksekliğe sahip. Dirsek ve diz mesafesinde yapılan değişimlerle, özellikle arka koltukta oturan yolcuların daha rahat bir yolculuk yapması amaçlanmış.



Katlanabilir özelliğe sahip arka koltuklar sayesinde ise 565 litrelik geniş bagaj hacmi 1680 litreye kadar çıkarılabiliyor.





Hibrit teknolojisi

Verimli ve performanslı bir yolculuk için aracın tüm motor donanımlarında hafif hibrit sistem standart olarak sunuluyor. Ayrıca 7 vitesli S tronic, 8 vitesli triptonik ve Audi’nin efsane 4 tekerden çekiş sistemi Quattro seçenekler arasında yer alıyor. Opsiyonel olarak sunulan spor diferansiyel sistemiyse yüksek hızda viraj alırken arka tekerlekler arasında gücü aktif olarak dağıtabiliyor. Marka tarafından, aracın motor seçenekleri hakkında bilgi paylaşılmadı.



Gelişmiş teknoloji

Yeni Audi A6 Avant, bünyesinde barındırdığı 5 radar sensörü, 5 kamera, 12 ultrasonik sensör ve lazer tarayıcı ile yol boyunca yaşayabileceğiniz sorunlara karşı sizi korumaya yardımcı oluyor.


Aracın kabininde üç ekranlı bilgi-eğlence sistemi yer alıyor. Bu sistemde, 12.3 inç büyüklüğünde dijital gösterge ekranı, 10.1 inçlik bilgi-eğlence ekranı ve son olarak klima gibi konfor ayarlarını yapabilmenize imkan tanıyan ekran yer alıyor.



#Audi A6
#Cenevre
#Hibrit
6 yıl önce