|

Tesettür Giyim Modasında Modanoiva Koleksiyonu

Yaz sıcaklarının artık kendini fazlasıyla hissettirmesiyle birlikte kombinler çeşitlenmeye ve renklenmeye çoktan başladı bile.

iLAN
14:53 - 17/05/2020 Pazar
Güncelleme: 14:58 - 17/05/2020 Pazar
Diğer
Modanoiva
Modanoiva

Tesettürlü kadınların kombin yapması biraz daha özen, ilgi istiyor ve tesettürlü hanımlar her zaman bir tık daha fazla çaba göstermek zorunda kalıyor. Ancak bu soruna çözüm üretmek oldukça kolay.

Tek Parçadan Oluşan Elbise Kolaylığı

Tesettür elbise kombinleri denildiği zaman, gardıropların en favori ve en çok kullanılan parçaları arasında ilk sırayı boydan elbiseler alıyor. Mevsim yaz ise uçuş uçuş kumaşlar, Kış ya da sonbahar mevsimlerinde ise daha kalın kumaşların ve kabanların kullanıldığı modeller vitrinlerde yerlerini almaktadır.

Vitrinde görüp beğendiğiniz herhangi bir elbiseyi nasıl kombinleyeceğiniz konusunda ufak bir kaç püf noktalar var. Aslında
içinde en kolay kombinlenen kategori tek parça elbiselerdir. Çünkü tek parça elbiseler her an ipucunu içinde barındırırlar. Nasıl mı? Kombinlemeye karar verdiğin elbisenin alt zemin rengi aslında kullanıcıların yol haritalarıdır.
Elbise ve Aksesuar Uyumu

Şöyle ki, elbisenin zemin rengi beyaz, krem gibi açık renkli ise zemin renginin koyu tonları ile örneğin siyah, koyu yeşil gibi renklerle kombinleyebilir veya zıt tonlarda parçalar seçerek kontrast yaratabilirsiniz. Böylelikle açıklı koyulu renklerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Eğer elbisenin zemin rengi koyu tonlarda ise o zaman daha yumuşak ve açık tonlarda aksesuar kullanmanız gerekir. Çünkü çok fazla yorucu seçilmiş renkleri bir arada kullanmak kişinin üzerinde bir kaosa sebebiyet verebilir.

Seçtiğiniz elbise eğer desenli bir yapıya sahip ise o zaman da renklerin uyumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. Örneğin en baskın renklerde aksesuar seçiminden kaçınmalı, hangi renkler daha hafif seçilmişse eşarp/şal, ayakkabı ve çanta gibi alternatifleri ona göre seçmelisiniz.

Koyu Tonlarda Kıyafet seçimi
Yaz geldiğinde çoğu insan siyah renkten kaçmaktadır.
tesettür giyim
tercihlerinizde doğru kumaş seçildiğinde siyah renk sizi hiç bunaltmayacak ve ferah hissetmenizi sağlayacaktır.

Siyah ya da koyu tonlarda kıyafet ile kombin yapmak oldukça keyifli ve kolaydır aslında. Çünkü önünde uyumlu olabilecek fazlaca seçenek vardır ve özgürce hareket edebilmenizi sağlar. Örneğin; siyah tesettür tunik kombinleri yaparken ince açık renk kemerler kullanmak her zaman şık görünüm saplayacaktır.

Bir diğer alternatif ise koyu renkli seçtiğiniz bir tunik altına açık renkli bol pantolon sizi oldukça hoş gösterecektir.

Tesettür Modasında Yaşanan Yenilikler

Tesettür giyim dünyasında her yıl modaya bağlı olarak bir çok değişiklik yaşanmaktadır. Bu yıl her kadının ihtiyaçlarına ve zevkine yanıt verecek sayısız parçayı tesettür giyim modasında bulabilmek mümkündür.

Tesettür giyimde en yeni tasarımlar
sitesinden inceleyebilirsiniz.
En Kullanışlı Günlük Tesettür Elbise Modelleri
Dış giyimine önem veren kadınlar için tesettür elbise modelleri her zaman en şık çözümler arasında yer alıyor. 2020 yılında da tesettür elbise modelleri çok şık ve iddialı parçaları ile bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Volan kol modelli tesettür elbise modelleri günlük hayatın en sevilen parçaları içerisinde yer alıyor. Şık görüntüsü ile ön plana çıkmayı başaran volan kollu
tesettür
elbise modelleri, aynı zamanda günü en rahat halinizle tamamlamanızı sağlıyor.

Günlük tesettür elbise modellerinde bağcıklı ya da kuşaklı modeller de çok fazla ilgi görmektedir. Modaya uygun çizgileri ile karşımıza çıkan tesettür elbise modelleri, en canlı renkler ile tasarlanarak modadaki yerini almıştır.

Tesettür Giyimde En Fazla Kullanılan Parçalar

Her kadını kişisel zevkine yanıt verecek zenginlikte hazırlanmakta olan tesettür giyim modelleri, sade ya da şık modelleri ile vitrinlere renk katıyor. Tesettür giyim modasının vazgeçilmez parçalarından olan tunik modelleri, sayısız kombinlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tesettür tunik modellerini günlük hayatınızda kullanarak rahatınızdan vazgeçmeden estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür giyim modasında en çok kullanılan parçalardan başka biri ise kuşkusuz ki ferace modelleridir. Geniş modelleri ile rahatlığı en üstlerde yaşayabileceğiniz tesettür ferace modelleri yeni tasarımları ile her yerde sizlere eşlik etmeyi başarıyor.

Tesettür Giyim Modasında Etek Rahatlığı
Tesettür modasında etek tasarımları her zaman dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır. Yüzlerce farklı renk ve modellerde bizleri karşılayan
tesettür
etek modelleri, hem rahat hem de şık kombinler hazırlamanızı sağlamaktadır.

Tesettür etek modelleri günlük kombinlerde daha çok pileli ve geniş modelleri ile tercih edilmektedir. Bunun en önemli nedeni ise kullanımının son konforlu olmasıdır. Özel kombinlerde ise daha çok kalem etek modelleri ile karşılaşmaktayız. Klasik kombinlerin içerisinde iddialı bir duruş sergilemekte olan tesettür etek modelleri, tüm zarafetinizle dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

#tesettür
#giyim
#tesktil
4 yıl önce