|

Ucuz Paykasa

Dünyada fazlasıyla kullanılan ülkemizde de yeni yeni artmaya başlayan bu sistem sayesinde paranızı arttırabilir, alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz. Artık herkes internet üzerinden alışveriş yapıyor. Hem zamandan tasarruf yapıyorsunuz, hem de tüm ürünleri görme şansınız ve rahatça seçme şansınız oluyor. Bu yüzden herkes internetten alışveriş yapmaya yöneliyor. Genelde kredi kartıyla ve ya kapıda ödeme ile alışveriş yapılıyor.

Yeni Şafak ve
16:36 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:41 - 24/10/2016 Pazartesi
Diğer
Paykasa Kartı Nasıl Alırım?


Bu kart ile sistem daha farklı. Aslında ön ödemeli bir elektronik alışveriş kartı.

kartınızı paranızı yatırarak alıyorsunuz. Bu kartı alabileceğiniz birçok site mevcut. Çoğu güvence veriyor. Sizde bir inceleme yaparak bir tanesini seçebilirsiniz. Hemen iletişime geçerek paranızı yatırıp sende paykasa al. İşleminiz çok kısa sürüyor. İstediğiniz bir limitte satın alabilirsiniz. Bir limit seçip paykasa al ve hemen alışverişine başla. Herhangi bir şifre, tarih, isim girme zorunluluğun olmadan kolayca alışverişini tamamla. Limitiniz kadar alışveriş yapmalısınız.



Paykasa kartı euro üzerinden işlem yapıyor. Bu yüzden kur sistemi işliyor. Kur en düşükteyken paykasa al paran değerlensin. Kur değeri en yüksekteyken de bozdurma gibi bir imkân mevcut.



Bir Yatırım Olarak Da Düşünülebilir


Evet, yatırım amaçlı bile kullanabilirsiniz. Düşük kur da paykasa al, Yüksek kurda sat ve paran artsın. Hem paran değerlenirken hem kolay alışveriş yapma imkânın var. O yüzden çok amaçlı bir elektronik kart bu paykasa kart. Dünya da çokça kullanılan bu kart zaten ülkemizde de yeni yeni artıyor. Seçtiğimiz işletme önemli. Kur takibini iyi yapmalı ki sizi iyi yönlendirebilsin. Eğer ki kur takibi iyi olmazsa paykasa al ve sonra zararlı bir alışveriş yap. Çünkü paranın değeri düşebilir. Diğer güvenli ödeme yöntemlerinden biride

diğer ödeme yöntemlerine göre daha hızlı ve kolay kullanıma sahiptir.



Güvenli mi?


Güven veren firmalar var. Zaten küçük miktarlar ile deneyebilirsiniz. Araştırarak seçebilirsiniz. Dünya da kullanılmasına bakarsak güvenli bir sistem bu paykasa. Çok pratik olması da bunun yanında avantaj. Hem alımı pratik hem de kullanımı pratik.



Sende bir site seç ve hemen paykasa al. Kur takiplerine bak, alışverişini yap. Hatta daha sonra yatırım amaçlı bile kullan. Paykasa kartını bozdurarak nakite çevirebilirsin. Avantajlı bir paykasa al, alışverişini kolaylaştır, dünyaya ayak uydur. Güvenilir

satış temsilcisi ucuz hızlı ve güvenilir.



#alışveriş
#paykasa
#eticaret
8 yıl önce