21:20, 12/11/2025, Çarşamba
Şehit Berkay Karaca'nın babası: Oğlumun düğün yerine cenazesini yapıyorum
Askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Berkay Karaca'nın Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Şehidin babası Nedim Karaca, "Gelemedi oğlum. Oğlumun düğünü yerine cenazesini yapıyorum. Oğlum annesine 'anne ben şehit olacağım, sen de vatan sağ olsun diyeceksin, metanetli duracaksın, dik duracaksın' demiş. Vatan sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Gündem
Gürcistan'daki uçak kazasında şehit düşen pilot Uslu ile ilgili kahreden detay: 4 ay sonra baba olacaktı

Dünya
Azerbaycan-Gürcistan sınırında düşen askeri kargo uçağının enkazında incelemelere başlandı

Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Gürcistan'da düşen uçakta bulunan 20 personelimiz şehit oldu! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.