Mehmet Kağan Özdemir
17:21, 19/04/2025, Cumartesi

Nedim Şener İmamoğlu ve Murat Ongun'a ateş püskürdü: Avrupa'yı biri Anadolu'yu diğeri almış

İBB'nin rüşvet ve yolsuzluk davası kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun hakkında konuşan Gazeteci Nedim Şener, ikiliye adeta ateş püskürdü. Savcılık ifadelerinde geçen olayların ancak bir şeytanın aklına geleceğini ifade eden Şener, "Boğazın diğer yakasına bakıyorsun, Murat Ongun'u görüyorsun. Boğazın Avrupa tarafı İmamoğlu, Anadolu tarafı da Ongun." sözlerini sarf ederek ikiliye 'eş başkanlar' benzetmesi yaptı.

19 Mart'tan bu yana devam eden İBB'deki yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu ve Murat Ongun hakkında ortaya çıkan ifadeler Gazeteci Nedim Şener'i çileden çıkarttı. Canlı yayında ikilinin yaptığı yolsuzluk iddiaları üzerinden sert eleştirilerde bulunan Şener, "CHP, İmamoğlu için sokağa sürüyor. Hiçbir siyasetçinin çocuğu eylemlerde görünmüyor, hep garibanlar var. Bu çocuklar yolsuzluk, usulsüz, rüşvetçi takımın kavgası için öne sürülmüştür! Onlar da bundan bir demokrasi kahramanı çıkarmaya çalışıyor. Fakat bundan ancak sahtekarın yolculuğu çıkar, başka bir şey çıkmaz!" dedi.

Ongun'a sert eleştiri

Ongun'un Acarkent'te oturduğu ev ve ödediği kira hakkında konuşan Nedim Şener, "Ben soruyorum, CHP'nin bir milletvekili, CHP'ye yakın bir işadamı, CHP'nin eski-yeni genel başkanı hiç fark etmez, bir tanesi bile Acarkent'in önünden geçebilir mi acaba! Nasıl olur da Basın Sözcüsü orada oturur! Adam bir de yalan söylüyor, 'Ben kira yardımı alıyorum' diyor. Şimdi kira yardımı alan insan kirasını bir yıl öncesinden eşinin banka hesabından 3.7 milyon TL olarak ev sahibine havale edebilir mi? Buna kim inanır! Yıllık 50-60 Bin lira da diğer masraflar var, yani yıllık 5 milyon lira ya! ifadelerini kullandı.

"Sadece şeytan düşünür"

Sözlerine devam eden gazeteci İmamoğlu için ise, "İstanbul Boğazı'nın Avrupa Yakası'na İmamoğlu yerleşiyor. 1.5 Milyar Liralık villaları 15 milyona devir alıyor, etrafındaki arsayı da inşaat yapılmasın diye 156 milyon liraya İBB'ye zorla istimlak ettiriliyor. Tamam mı, nasıl! Bunları sadece bir şeytan düşünür! Normal bir insan bunları yapamaz! " sözlerini sarf etti.


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026