|

Bozbey öğrencilerin okumalarını istedi

Edremit Belediye Başkanı Yunuz Bozbey, Gübelezoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinden çok çalışarak geleceğin Başbakan, başkan, doktor ve hakimleri olmalarını istedi.

Hamdi Kavak
00:00 - 20/02/2008 Çarşamba
Güncelleme: 17:00 - 20/02/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Bozbey öğrencilerin okumalarını istedi
Bozbey öğrencilerin okumalarını istedi

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Mahalle, esnaf ve hasta ziyaretlerinden sonra ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilere okul seti hediye ediyor.50 öğrenciye okul seti hediye etti. Göbelezoğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Bozbey, okulun birinci sınıf öğrencilerine tükenmez, kurşun, kırmızı kalem ile silgi ve kalemtıraş bulunan okul seti hediye etti. Bozbey, "Yarı yıl hediyesi olarak çeşitli zamanlarda okullara bu tarz ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerimizi sevindirmek istedim. Eğitime her zaman destek veriyoruz. Çocuklarımızın iyileştirilmiş şartlarda eğitim alması, ülkemizin geleceğini ilgilendirir. Bu anlamda üzerimize düşen neyse yapıyor, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Hediye paketlerini öğrencilere teslim eden Başkan Bozbey, öğrencilerden çok çalışıp daha başarılı olmalarını istedi. Bozbey, "Yerimizi size bırakmak için bekliyoruz. Başbakanlar, valiler, milletvekilleri, öğretmenler, doktorlar, belediye başkanları hep sizin aranızda. Çok çalışın, çünkü eğitim seviyesi yüksek milletlerin, diğerlerine göre güçlü olduğu bir gerçektir" şeklinde konuştu.

16 yıl önce