|

ATV canlı izle! Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle! ATV canlı skor

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı ATV'den canlı olarak yayınlanacak! Ziraat Türkiye Kupası'dan çeyrek finalde bu akşam Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat 20.30'da ATV'den canlı olarak yayınlanacak. ATV canlı yayın akışı ve BJK Gençlerbirliği canlı skor takibi haberimiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:47 - 6/02/2018 Salı
Güncelleme: 17:14 - 6/02/2018 Salı
Diğer
​Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı skor, ATV canlı yayın akışı ve maça dair tüm ayrıntılar haberimizde.
​Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı skor, ATV canlı yayın akışı ve maça dair tüm ayrıntılar haberimizde.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı skor, ATV canlı yayın akışı ve maça dair tüm ayrıntılar haberimizde. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı bu akşam devam ediyor. Ankara'da Gençlerbirliği deplasmanına giden Beşiktaş tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği’nin Beşiktaş’ı ağırlayacağı karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Gençlerbirliği, yarın evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak.Turun ilk maçında Beşiktaş, sahasında rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ CANLI TAKİP - CANLI SKOR

ATV Canlı Yayın Akışı:

06.45 Beni Bırakma

08.00 Kahvaltı Haberleri

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13.00 Gün Ortası

14.00 Beni Bırakma

16.20 Esra Erol'da

19.00 ATV Ana Haber

19.45 Kupa Günlüğü

20.30 Gençlerbirliği Beşiktaş Canlı

22.30 Sen Anlat Karadeniz

00.50 Aşk ve Mavi

03.25 Kanatsız Kuşlar

05.45 Beni Bırakma

Beşiktaş Ankara'ya gitti

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Gençlerbirliği'yle yarın deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için Ankara'ya gitti. Siyah-beyazlı kafile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla başkente hareket etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kafilede şu futbolculara yer verdi:

Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Pepe, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin.

Beşiktaş, çeyrek final ilk maçında Vodafone Park'ta Ankara temsilcisini 3-1 mağlup etmişti.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Gençlerbirliği’yle deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, 3-1’in avantajını koruyarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliği’ni sahasında 3-1 mağlup ederek rövanş öncesinde avantaj yakalayan Beşiktaş, yarı final için sahaya çıkıyor. Rakibiyle Ankara’da karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, bu maçta tek farklı kaybetse dahi üst tura yükselecek. Gençlerbirliği’nin turu geçmesi için 2-0 ya da 3 farklı galibiyetlere ihtiyacı olacak. Karşılaşmanın 3-1 ev sahibi lehine tamamlanması halinde ise mücadelede uzatma dakikaları oynanacak, eşitliği bozulmaması durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek. Beşiktaş 2-0 ve 3-1 dışında diğer 2 farklı mağlubiyetlerde turu geçen taraf olacak.

Vodafone Park’ta maç sonu gerginlik yaşanmıştı

Beşiktaş’ın sahasında oynanan ilk karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş arasında, söz düellosu yaşanmıştı. İki teknik adam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantılarında birbirleri hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Geçtiğimiz yıl ligde oynanan mücadelenin ardından başlayan gerginlik, bu maçta da sahaya yansırken, iki teknik adamın Ankara’daki karşılaşmada tutunacakları tavır merak ediliyor.

Güneş’in Ankara’da galibiyeti yok

İki ekip arasında oynanan karşılaşmalara baktığımızda Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. İki takım bugüne kadar 115 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlarda Beşiktaş 66, Gençlerbirliği ise 14 galibiyet elde etti. 35 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Gençlerbirliği’nin sahasında oynanan maçlarda ise Beşiktaş 29 kez galip gelmeyi başarırken, Gençlerbirliği 11 kez sahadan kazanarak ayrıldı. 17 maç ise berabere bitti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başına geçtiği günden bu yana Ankara’da Gençlerbirliği karşısında kazanamıyor. Beşiktaş son 3 sezonda Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı maçlarda 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu sezon Ankara deplasmanında Babel’in atılmasıyla 10 kişi kalan siyah-beyazlı ekip, rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Güneş’in öğrencileri şampiyon olduğu son 2 sezonda ise Ankara’dan 1-1’lik beraberliklerle dönmüştü.

#Beşiktaş
#Gençlerbirliği
#Ziraat Türkiye Kupası
#Beşiktaş Gençlerbirliği canlı izle
#Beşiktaş Gençlerbirliği canlı skor
#Beşiktaş Gençlerbirliği canlı
6 yıl önce
default-profile-img