|

Terör ittifakı

Terör örgütleri ile yurt içinde ve sınır ötesinde mücadelesini aralıksız sürdüren Türkiye’ye karşı kurulan terör ittifakı, bu kez Afrin’de sahneye çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 05:21 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Afrin’de 3 MLKP’li terörist de etkisiz hale getirildi.
Afrin’de 3 MLKP’li terörist de etkisiz hale getirildi.

İçerisinde MLKP ve DHKP-C’nin de bulunduğu çok sayıda sol örgüt, daha önce Suriye’nin kuzeyinde, bölücü terör örgütü PKK’nın kolu PYD ile ittifak kurup ve Türkiye’ye karşı terör eylemleri gerçekleştirdi. Fırat Kalkanı Harekatı ile PKK-PYD-MLKP-DHKP/C-ACİLCİLER gibi örgütlerin birleşmesinden oluşan ve ‘Kobani konsorsiyumu’ adı verilen Türkiye karşıtı terör ittifakının Kobani-Afrin hattını birleşmesinin önüne geçildi. Kirli ittifak şimdi de Afrin’de devreye sokuldu.

MLKP’LİLER AFRİN’DEN ÇIKTI

TSK ve desteklediği ÖSO güçleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 3 gün önce MLKP’li teröristleri etkisiz hale getirdi. PKK ve PYD üyesi teröristlerin işgali altında olan bölgelerde etkisiz hale getirilen MLKP üyesi teröristler, “Afrin konsorsiyumu”nu gözler önüne serdi. Terör yandaşları, MLKP üyesi teröristleri kahraman ilan ederken, YPG paçavraları ve amblemleri ile etkisiz hale getirilen teröristlerin fotoğraflarını da yayınladı.

#Afrin
#PKK
#DHKP-C
6 yıl önce