|

15 günde 15 bin yolcu

Türk Hava Yolları 31 Ekim'den itibaren İstanbul Havalimanı'ndan başlattığı seferlerde bugüne kadar 15 bin yolcu taşıdı.

Yasin Yılmaz
04:00 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:24 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
29 Ekim’den bu yana İstanbul Havalimanı için bilet aramaları  4 kata yakın arttı.
29 Ekim’den bu yana İstanbul Havalimanı için bilet aramaları 4 kata yakın arttı.

Yıl sonuna kadar ise 43 bin kişinin bilet rezervasyonu yaptırdığı öğrenildi. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İstanbul Havalimanı uçuyor. Bugün itibariyle İstanbul Havalimanı'nı kullanan yolcu sayımız 15 bini aştı. Ankara, İzmir, Antalya, Ercan ve Bakü günlük seferlerimizde sene sonuna kadar halen 43 bin kişi bilet almış durumda. Büyük proje büyük heyecan" diye konuştu.

BİLETLERE DÖRT KAT TALEP

İstanbul Havalimanı, sınırlı sayıdaki uçuşuna rağmen büyük ilgi görürken, 29 Ekim’den bu yana İstanbul Havalimanı için bilet aramaları da 4 kata yakın arttı. Konuya ilişkin Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, "Fiyatlar aynı tarihlerde benzer saatlerde, İstanbul Atatürk ya da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan uçuşlara göre çok daha uygun. Kampanyalı fiyatlar yılbaşına kadar sürecek" dedi.

  • YOLCULAR MEMNUN
  • Enuygun.com Seyahat Analisti Hacıbayramoğlu, İstanbul Havalimanı'ndan uçuş gerçekleştiren yolcularla yaptıkları anketlerde havalimanındaki hizmetten memnun kalındığı yönünde görüş aldıklarını söyledi.
#Yeni İstanbul Havalimanı
#Havalimanı
5 yıl önce