|

Doğaya tutkun şehir ile iç içe

Emlak Konut GYO tarafından projelendirilen ve Çankaya Oran’da yükselen Başkent Emlak Konutları’nda satış sürüyor. Doğayla baş başa ama aynı zamanda şehirli ve huzurlu bir hayata kucak açmak isteyenlere ödeme kolaylığı da sunuluyor. Projeden 120 ay vadeyle aylık yüzde 0,60 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor.

Mine Açar
04:00 - 21/12/2018 Cuma
Güncelleme: 00:41 - 21/12/2018 Cuma
Yeni Şafak
Doğayı ve şehri iç içe harmanlayan proje aynı zamanda doğaya saygılı ve engelli dostu. Kapalı otoparklarla araç park sıkıntısını ortadan kaldıran proje, günümüzde yaygınlaşmaya başlayan elektrikli araçlar için şarj ünitelerini de içinde barındırıyor.
Doğayı ve şehri iç içe harmanlayan proje aynı zamanda doğaya saygılı ve engelli dostu. Kapalı otoparklarla araç park sıkıntısını ortadan kaldıran proje, günümüzde yaygınlaşmaya başlayan elektrikli araçlar için şarj ünitelerini de içinde barındırıyor.

Bugün rotamızı Ankara'ya çevirdik. Ankara'nın kalbinde Çankaya Oran'da yükselen Başkent Emlak Konutları'nı gezip projede hangi aşamaya gelindiğini size aktarmak istedik. Daha önce temel atma törenine de gelmiştik. O zamandan bu zamana inşaatların hızla yükseldiğini görmek bizi heyecanlandırdı. Oran Semti Turan Güneş Bulvarı ve Doğa Kent caddesinin kesişim noktasında inşa edilen Başkent Emlak konutları farklı büyüklükte 1306 daireden oluşuyor. Etrafı yeşille örtülü projenin kendisi de yüzde 70 yeşil alana sahip. Proje Çankaya Köşkü ve Atakule'ye 4, Tren Garı'na 11 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

HEDEFİNE AİLELERİ ALDI

Geniş metrekareli evlerin hedef kitlesi aileler. Projede sınırlı sayıda 1+1 var. En küçük metrekare 93. Daireler 93 ila 220 metrekare arasında değişiyor. 9 adet 1+1'in yanı sıra projede 369 adet 2+1, 713 adet 3+1 ve 215 adet 4+1 daire yer alıyor. Her daire için tahsisli bir depo alanı bulunuyor. Her binada 2 veya 4 asansör var. Tüm kapalı alanlar ve daire içlerinde yangın algılama, söndürme cihazları, mutfakta gaz sensörü ve zeminlerde su baskınlarına karşı su ihbar sensörü dikkat çekiyor. 2+1,3+1 ve 4+1'lerde ebeveyn banyo, çamaşır ve kurutma makinesi için ayrı bir niş, 3+1 ve 4+1'lerin koridorlarında gömme dolap, 4+1'lerde ise ebeveyn yatak odasında giyinme alanları dairelere ferahlık sağlıyor. Satışların hızla devam ettiği sitede konut alıcısına yüzde 0,60 vade farkıyla 120 aya kadar taksit imkanı sunuluyor.


DAİRELER ARASI SIFIR RAHATSIZLIK

Projenin içi hakkında bilgi verip de dış cephesi hakkında bilgi vermemek olmaz. Satış ekibine son dönemlerin en çok dile getirilen şikayetlerinden birini yöneltiyorum. Bu projeden ev alacaklar evlerinde mahremiyetlerini koruyabilecek mi diye soruyorum. Bu konu gümümüzde ciddi bir problem haline gelmiş durumda. Isı yalıtımına önem gösteriyoruz ama konu ses yalıtımına gelince aynı özenin birçok projede gösterilmediğine şahit oluyoruz. Aldığımız yanıt bu konunun da Emlak Konut projelerinde olmazsa olmazlardan bir tanesi olduğu. Yani daireler arasında rahatsızlıklara engel olmak ve enerji tasarrufu için bu projede ısı ve ses yalıtımına özen gösteriliyor.


BALKONLAR DOĞAYA AÇILIYOR

Dairelerde iki cepheli balkonlar dikkat çekiyor. Muhteşem manzaralı balkonlar şehrin karmaşasından uzak doğa ile iç içe bir yaşama açılıyor. Teras evlerde ise bahçe tahsisli dairenizde doğanın size sunduğu renklere dokunabilme ve bahçenizde yetiştirdiğiniz çiçekleri koklayabilme imkanına sahipsiniz. Tüm bunlar bana yetmez diyorsanız projeniz Eymir Gölü ve ODTÜ ormanına 8, Mavi Göl ve Mogan Gölü'ne 15, Elmadağ Kayak merkezine 18 ve Ankapark'a 19 kilometre mesafede yer alıyor.



  • ÖRNEK DAİRESİ HAZIR
  • Şehirden bağımsız ama bir o kadar şehrin içinde doğayla baş başa hissini veren projede yaşamıyı deneyimlemek için örnek daireye geçtiğimizde ise gerçek bir huzura kapı aralıyoruz. Çünkü buradan ev alacaklar için tüm ayrıntılar tek tek düşünülmüş ve tüm bunlar itinayla dairede şekil bulmuş. Evin kapısı geniş bir antreye açılıyor. Tüm dairelerde bu ferahlık var mı diye sorduğumuz satış ekibinden aldığımız yanıt Emlak Konut’un önceliğinin insanı odağına alan projeler yaptığı oluyor. Yani sınırlı sayıda bulunan 1+1’lerde de aynı ferahlığa özen gösterildiğine dikkat çekiliyor. Antreden salona girdiğinizde de aynı duyguyu hissetmek mümkün. Salonda yemek ve oturma gruplarını birbirinden ayıracak geniş bir alan yer alıyor. Mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ankastre ürünler mevcut. Mutfak dolapları da ihtiyaca cevap verecek büyüklükte.
  • SPORTİF VE ENERJİK
  • Sosyal donatılar ve alışveriş mekanları da sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için tasarlanmış. Projede bay ve bayan ayrı kullanımlı 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı çocuk havuzu, 2 adet fitness alanıyla birlikte yoğa, pilates gibi etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, sauna, hamam ve buhar odası gibi daha pek çok imkan bulunuyor. Evinizin hemen altında ise market alışverişinden giyime ve yeme-içme alanlarına kadar her türlü ihtiyacınıza cevap verecek şekilde dizayn edilen ticari üniteler yer alıyor.
#Emlak Konut GYO
#Oran
#Başkent Emlak Konut
5 yıl önce