'Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi' yarın İstanbul Finans Merkezi’nde başlıyor

Lokman Özdemir
Lokman Özdemir
10:2911/12/2025, Perşembe
G: 11/12/2025, Perşembe
Yeni Şafak
Cevdet Yılmaz'ın da katılacağı zirvede Türkiye'nin finans alanındaki gelecekteki 100 yılı konuşulacak.
Cevdet Yılmaz'ın da katılacağı zirvede Türkiye'nin finans alanındaki gelecekteki 100 yılı konuşulacak.

Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi, yarın İstanbul Finans Merkezi’nde kapılarını açıyor. Türkiye’nin yatırım ortamı, küresel sermaye akımları, finansal dönüşüm ve dijital bankacılık gibi ekonominin geleceğini belirleyen başlıklar tüm yönleriyle ele alınacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla yarın İstanbul Finans Merkezi’nde düzenlenecek zirve, Türkiye’nin yatırım ekosisteminden dijital finans teknolojilerine kadar ekonominin gelecek 100 yılını şekillendirecek başlıkları aynı sahnede toplayacak.

Türkiye’nin yatırım iklimi, finansın dönüşümü ve küresel sermayenin yeni rotası yarın
İstanbul’
da masaya yatırılıyor.

Albayrak Medya
öncülüğünde düzenlenen
Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi
, 12 Aralık Cuma günü
İstanbul Finans Merkezi Halkbank Salonu
’nda gerçekleştirilecek. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı
Cevdet Yılmaz
da katılacak.


Zirve; Türkiye’nin yatırım ekosistemi, yabancı sermaye ilgisi, kamu yatırımları, stratejik sektörlerde oluşan yeni fırsatlar, küresel sermaye akımları, dijital bankacılık ve fintek alanındaki dönüşüm ile enflasyon–para politikası görünümü gibi kritik başlıkları aynı platformda buluşturacak.


  • Etkinlik, TVNET, TVNET Radyo ve Yeni Şafak YouTube kanallarından canlı yayınlanacak.


Zirvede ele alınacak ana başlıklar ise şu şekilde:

• Türkiye’de yatırım ekosistemi
• Yabancı yatırımcının Türkiye’ye bakışı
• Kamu yatırımları ve stratejik sektörlerde yeni fırsatlar
• Küresel sermaye akımları ve altyapı yatırımları
• Türkiye finans sektörünün gelişimi ve bölgesel rolü
• Dijital bankacılık ve finansal teknolojiler
• Enflasyon, para politikası ve büyüme görünümü
• Sürdürülebilir finansman modelleri

Türkiye’nin finans alanındaki yeni yüzyıl vizyonu, sektör temsilcileri ve kamu yöneticilerinin değerlendirmeleriyle detaylı biçimde ele alınacak.


#ekonomi
#albayrak
#zirve