|

Yatırımın tam zamanı

Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi, sanayinin ve ticaretin kalbinde yükseliyor. Bölgede 2 bin 500 dolayında orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşu bulunuyor. Hızlı nüfus artışıyla konut ihtiyacının yoğun olduğu ilçede projeden yüzde 0,60 vade farkıyla aylık bin 732 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor. 60 ay vadede ise vade farkı alınmıyor.

Mine Açar
04:00 - 24/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:29 - 24/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi
Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi

Konut projeleri turumuza Gebze Emlak Konutları 3. Etap ile devam ediyoruz. Hatırlayacaksınız kısa bir süre önce Başkent Emlak Konutları projesini gezmek için Ankara’ya gitmiştik. Dönüşte de Körfez Geçiş Köprüsü’yle yıldızı parlayan Gebze’ye uğradık ve burada halihazırda 3. Etap inşaatı devam eden Gebze Emlak Konutları’nı gezdik.

Öncelikle konumun bizi heyecanlandırdığını net olarak dile getirebilirim. Osmangazi Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyoluna yakınlık yatırım açısından da projeyi bir hayli primli kılıyor.
Bunu gören İstanbullu yatırımcının da projeden ev aldığını biliyoruz. Yatırımcıların burayı tercih etmesinde Bölgede 2 bin 500 dolayında orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşunun bulunması ve hızla artan nüfus etkili.
İşte tam da bu noktada proje yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

AYLIK BİN 732 LİRA TAKSİTLE EV İMKANI

Projeden 120 aya kadar vade farkı yüzde 0,60 ile ev sahibi olabilirsiniz. Bu vade yapısında aylık taksitler bin 732 liradan başlıyor. Ayrıca 60 ay vade farksız ödeme seçeneği de bulunuyor. Konutunu peşin almak isteyenlere de çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emlak Konut GYO, bugüne kadar bölgede Gebze Emlak Konutları 1. ve 2. Etap projelerde toplamda bin 342 konutta yaşam çoktan başladı. 3. Etap ise toplamda bin 955 adet konuttan oluşuyor. Sitede 97 adet ticaret ve ofis alanı olmak üzere toplam 2052 bağımsız bölüm bulunuyor. Proje alanının yüzde 70’i de yeşil alandan oluşuyor.

EN KÜÇÜK DAİRE 2+1’DEN BAŞLIYOR

Projede stüdyo ve 1+1 konutlar bulunmuyor.
6 tip konut bloğu, 2 adet ticaret ve 1 adet ticaret-ofis bloğunun olduğu sitede 435 adet 88,20-136,77 metrekare büyüklüğünde 2+1, 1192 adet 146,36-171,38 metrekare aralığında 3+1, 304 adet 187,64-200,40 metrekare aralığında 4+1, 24 adet 213,12 metrekarelik 4+1 Dubleks daire bulunuyor.
Açık veya kapalı olmak üzere tüm dairelerin balkon ihtiyacı karşılanmış.

Proje genelinde her parsel için çocuk oyun alanları ve engelsiz çocuk oyun alanları, süs havuzları, açık spor alanları ve yürüyüş yolları bulunuyor. Renkli görüntülü İnterkom Sistemi’yle; daireler, blok girişleri ve site giriş kapısıyla sesli ve görüntülü iletişim kurmak mümkün.

  • Evde tüm detaya özen gösterilmiş
  • Örnek dairenin her odası şık detaylarla donatılmış. Burada dikkat çeken bir diğer özellik ise evde ihtiyaç duyulabilecek her ayrıntıya yer verilmiş olması. Bu da konutu satın alacak kişilere tam olarak satın alınacak evin içinde yaşamın nasıl olacağını göstermek açısından son derece önemli. Örnek dairede ebeveyn yatak odası dışında, 2 tane de orta büyüklükte çocuk odası var. Evin çeşitli yerlerinde gömme dolap mekânlarıyla konut içi düzenlemelerde kolaylık sağlanmış. Ayrıca tüm 4+1 dublekslerde bahçe tahsisleri de bulunuyor. Ortak duvarlarda ısı ve ses yalıtımları da yine olmazsa olmazlar arasında sıralanıyor.

Örnek dairesi hazır

Projenin satış ofisinde yer alan 3+1 tipi örnek daire satın alınacak evin nasıl olacağını birebir yansıtıyor. Tavan yüksekliği standartların üzerinde 2,95 metre seviyesinde. Bu da daireye geniş bir hacim kazandırıyor. Salonda aynı zamanda geniş de bir açık balkon bulunuyor. Salondan açılan bir diğer kapıyla ise kış bahçesi olarak da kullanılabilecek kapalı balkona geçebiliyorsunuz. Kış bahçesinin devamında da mutfak sizi karşılıyor. Mutfakta bulunan davlumbaz, fırın ve ocaktan oluşan 3’lü ankastre set tüm dairelerin standardı olarak veriliyor. Mutfakta çıktığınızda, koridoran az ilerisinde geniş bir banyo göze çarpıyor. Banyodaki dolap, ayna, duşakabin gibi tüm aksesuarlar da diğer dairelerde görülecek detaylar olarak sunuluyor. Evdeki tek banyo bu değil. Yatak odasında da ekstra bir ebeveyn banyosu bulunuyor.

Geniş otopark

Projede, market, yürüyüş parkurları, yeşillikler içindeki oturma bölümleri gibi sosyal alanların yanı sıra, konutlara yürüme mesafesinde okul, kreş, hastane, sağlık tesisleri ve camii de yer alıyor. Sitede hem açık hem de kapalı otopark alanları da var.


Projede çocuklar ayrıcalıklı

Proje aileler için tasarlanınca en çok ayrıcalık da doğal olarak çocuklara tanınmış. Dinamik kent hayatının içinde çocukların yeşillikler içerisinde oyun oynayıp kaliteli vakit geçirmesi için birçok alan özel olarak düşünülmüş. Çocuklar için özel hazırlanan oyun alanlarında amaç eğlendirirken aynı zamanda öğretmek olarak da kurgulanmış. Tabi çocukların yanında bulunan ebeveynlerin de rahatı ve konforuna önem verilmiş. Yeşillikler içerisinde tüm ailenin ve sevdiklerinin birlikte keyfini çıkaracağı yürüyüş yolları ve açık spor alanları da projenin ayrıcalıkları arasında sıralanıyor.




#Emlak Konut
#Gebze
5 yıl önce