Rusya'nın başkenti Moskova'da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan "ters ev"e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor.
14:51, 16/01/2014, Perşembe
Bu evde bir terslik var
Bu evde bir terslik var
Moskova'daki bir fuar alanında sergilenen evin sadece dış görünüşü değil, tuvaletinden kapı önündeki arabasına kadar her şeyi alışılagelmişten çok farklı düzenlenmiş.
Ters evin çatısı, balkonu, mutfağı, tuvaleti ve kapı önünde duran arabası bile baş aşağı duruyor. Çatısı zemin, zemini tavan olan ters eve gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla da karşılaşıyorlar.
Sırad dışı evi gezmeye gelen Sergey isimli Rus, ters evin dizaynını çok beğendiğini belirterek, düşüncesini "İlk başta algılamakta zorluk çektim ama çok güzel tasarlanmış" ifadeleriyle aktardı.
Evin dış gürünüşündeki farklılık dolayısıyla merak ettiklerini dile getiren bir çift de "Dışarıdan çok enteresan görünüyor. İçeri ilk adım attığımızda her şeyin ters olduğunu gördük. İnsanın her zaman karşılaşabileceği bir manzara değil. Çok keyifli" düşüncesini paylaştıklarını dile getirdiler.
Ters evi ziyaret ederken keyifli vakit geçirdiğini belirten Kseniya, "Eve girdiğimde ilk anda algılamakta sıkıntı çektim. Her şey tersti ve bu insanın doğasına aykırı bir durum" yorumunu yaptı.
Bu evde bir terslik var
Başlıklar :

