|

13 yıl sonra aynı soru sevgi nerde?

ABD’li müzik grubu Black Eyed Peas “Where is the love”(Sevgi nerede) isimli şarkısına yeni klip çekti. Güncellenen klipte Aylan ve Ümran gibi Suriye savaşının sembolü haline gelmiş bebeklerin fotoğrafı kullanılırken 15 Temmuz'un kahraman kadınlarından birinin de görüntüsü yer alıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:59 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

ABD'li müzik grubu Black Eyed Peas, “Where is the love"(Sevgi nerede) isimli şarkısını 13 yıl sonra dünyada yaşanan terör olayları sebebiyle güncelledi. Şarkıya aralarında Justin Timberlake, Usher, Jessie J, Jaden Smith, Nicole Scherzinger gibi dünyaca ünlü 54 sanatçı daha eşlik etti. Yeniden çekilen klipte Akdeniz sahillerinde bedeni bulunan Suriyeli Aylan Kurdi, bombardıman sonrasında ambulanstaki görüntüsü gündem olan 5 yaşındaki Halepli Ümran Dakniş ve 15 Temmuz darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nde şehit düşen kadın kahramanımızın da fotoğrafı yer alıyor. Grup şarkıyı 13 yıl sonra neden güncellediklerini şöyle anlatıyor:



ŞARKININ GELİRİNİ EĞİTİME


"Paris'te, Belçika'da ve Türkiye'de olan saldırılardan sonra bu şarkıya ihtiyacımız olduğunu düşündük. Irkçılığın ve savaşın arttığı dünyada birleştirici gücü sorguladık ve 'Sevgi nerede' şarkısını yeniden gündeme taşıdık. Sanki herkes bu şarkıya ihtiyacımız var diyordu" açıklamasını yaptı. Grubun lideri William şarkıdan gelecek tüm geliri eğitim için kullanacaklarını açıkladı.


#Black Eyed Peas
#Where is the love
8 yıl önce