|

Bakırköy yeşillenecek

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur, ilçeyi yeşil alana kavuşturacaklarını söyledi. Yeni Şafak’a konuşan Umur, “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz. Trafik sorunu yaşanan yerleri de projelerle rahatlatacağız. Çok çalışarak, halka sorarak yöneteceğiz. Bizim heybemiz dolu” dedi.

M. Şakir Saraç ve
04:00 - 25/01/2019 الجمعة
Güncelleme: 03:00 - 25/01/2019 الجمعة
Yeni Şafak
Mehmet Umur ( Soldan 2)
Mehmet Umur ( Soldan 2)

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur yeni bir Bakırköy için çalışmalara başladığı söyledi. Bakırköy’ün siyasi yol haritasını belirlediklerini ifade eden Umur, Yeni Şafak’a özel açıklamalarda bulundu. İddialıyız ve tek hedefimiz kazanmak diyen Umur, “Tüm teşkilatımızla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Seçime kadar girmediğimiz gönül kalmayacak. 15 yıldır karanlık olan Bakırköy’ü aydınlatarak tarih yazacağız” diye konuştu.

BAKIRKÖY HİZMETE SUSADI

  • Sahada aldığı geri dönüşlerin çok iyi olduğunu belirten Umur, “Bakırköy’de birlikte yaşıyoruz ve birlikte başaracağız. Hizmet belediyeciliğini öne çıkartarak içten ve samimi bir şekilde çalışacağız. Sokakta muazzam bir teveccüh var. Bakırköy hizmete susamış durumda ve değişime hazır. Halkımız inanıyor, teşkilatımız inanıyor. Çünkü onlar da görüyorlar bir şeylerin ters gittiğini. İstedikleri hizmetler sunulmuyor. Bir proje üretilmiyor. Bir an önce bu işe son verilmeli ve yaşanılabilir bir Bakırköy vatandaşlarıyla buluşmalıdır” şeklinde konuştu.

BİZİM HEYBEMİZ DOLU

Problemleri analiz ederek bunlara uygun projeler hazırladığını aktaran Umur, “Bakırköy’ün tamamının uzman ekiplerimizle beraber gece gündüz demeden çalıştık ve çalışıyoruz. Yol haritamız ortada. Bakırköy halkının karşısına çok güzel projelerle çıkacağız. Halkımızı tanıyor ve onlardan ilham alıyoruz. Projelerimizi de bunlara göre şekillendiriyoruz. Samimi bir şekilde halkımızın neye ihtiyacı varsa o doğrultuda çalışmaya talibiz. Çok çalışarak, halka sorarak yöneteceğiz. Bizim heybemiz dolu” dedi.


BAKIRKÖY’ÜN YERLİSİYİM

  • Seçimlerde zafer elde etmek için günün neredeyse 22 saatini çalışarak geçirdiklerini kaydeden Umur, “Dersimizi çok iyi çalıştık. Bakırköy’ün yerlisiyiz. 30 yıldan uzun süredir Bakırköy halkının içindeyiz. Bakırköy’ü biliyor, bildiğimiz için de dertlerine derman olabilecek olan bizleriz. Hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz. Halkımız isteyecek bizde imkanlarımız doğrultusunda bu ihtiyaçların tamamına cevap vereceğiz. Hizmet ve gönül belediyeciliği de böyle inşa edilir” dedi.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Baruthane’de açılan millet parkının daha da iyi hale getirileceğini aktaran Umur, “Millet bahçeleri ile Bakırköylüleri bir araya getirecek ve kaynaştıracağız. Atatürk Havalimanı bölgesi Millet Bahçesi’ne dönüştürülecek. Türkiye’nin yüzölçümü olarak en büyük millet parkı olacak ve yeşile doğacağız. Bakırköy’ün yaklaşık 4’te biri park yeşil alan olacak. İç kısmı için de çok güzel projeler hazırlıyoruz. Bakırköy yeşillenecek, çehresi değişecek” diye konuştu.

  • Depremi unutmadık
  • Marmara bölgesinde olması muhtemel bir deprem riskine karşı da hareket halinde olduklarını ifade eden Umur, “Bu projeleri bir bir gerçekleştirirken depremi de unutmadık. Şu an saha etüt çalışmaları yapıyoruz. Risk bölgelerinin haritalarını çıkartıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın güvenli olması için hangi adımları atabileceğimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bakırköy deprem riskinin olduğu bölgeler arasında ön sıralarda geliyor. Tüm bu rist olasılıklarını göz önüne alarak hiçbir vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz” dedi. Bakırköy’deki ana caddelere yönelik çalışmaların da sürdüğünü aktaran Umur, “7 tane ana arter var, projelerimizle trafik sorunu yaşanan bölgeleri rahatlatacağız. Ayrıca İncirli Caddesi’ni düzenleme projesinin hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Vatandaş hizmetten yıllardır mahrum

Bakırköy’ün şu an ki konumundan çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Umur, “Bakırköy halkı hizmetten mahrum kaldı. Ancak bizler bu sorunun üstesinden gelerek tüm gayret ve çabamızla Bakırköy’ü ayağa kaldıracağız. Girmedik kapı dolaşmadık sokak bırakmayacağız. Gönüllere gireceğiz, vatandaşımızın sorunlarını istişareler ederek dinleyeceğiz. Bakırköy halkının ihtiyaçları doğrultusunda şekilleneceğiz. Çünkü biz onlara hizmet için buradayız. Şu ana kadar alınan hizmetler ortada. Bizler kalıcı eserler yaratacağız. Günlük olarak düşünmeyeceğiz. Geleceğe yönelik hamleler yapacağız ve önümüzdeki nesillere çocuk ve gençlerimize yaşanılabilir bir Bakırköy bırakacağız. İlçenin çehresi değişecek. er gün üstüne daha fazla değerler katarak önümüze bakacağız. Arkamıza bakarak ilerlersek önümüzü göremeyiz. Bizler daima önümüze bakacağız beyin fırtınalarıyla istişareler ve yeni projelerle halkımızın memnuniyetini kazanacağız” şeklinde konuştu.

Otopark sorunu tarih olacak

  • Yönetimi devralması halinde Bakırköy’de yapılmasını planladığı projelerin detaylarını açıklayan Umur, “İlçemizde ciddi bir otopark sıkıntısı yaşanıyor. Öncelikle bu sorunu birçok proje hazırlayarak temelinden çözeceğiz. Bunun yanısıra hayvanlarla ilgili çalışmalarımız var. Bakırköy’e bir hayvan oteli yapacağız. Bakırköy’de vatandaşlarımızın birçoğu tatile gitme imkanı buluyor. Bu olduğunda, hayvanlarını hizmete açacağımız hayvan oteline bırakacaklar ve gönül rahatlığıyla istedikleri yere gitme imkanı bulabilecekler. Döndüklerinde sağlıklı bir şekilde hayvanlarını geri alabilecekler. Bu hizmetleri de halkımızla buluşturacağız” ifadelerini kullandı

DAHA YAŞANABİLİR BİR BAKIRKÖY

İlçedeki her kesim için projeleri bulunduğunu belirten Umur şöyle devam etti “Bir yaşlı merkezi yapacağız. 65 yaş üzeri değerlerimize hizmet verecek. Gençlerimiz için her türlü faaliyete imkan veren alanlar oluşturacağız. Ayrıca yeni bir meydan projemiz var. Kavşak çalışmaları ve bisiklet yolları ile Bakırköy’ü daha yaşanabilir ve cazip hale getireceğiz.”

#​AK Parti
#Bakırköy
#Mehmet Umur
#31 Mart
#Seçim
٪d سنوات قبل