|

CHP kaynakları örgüte aktarıyordu

Eski Bakan Mehmet Ağar, “Emniyet Müdürü olduğum dönemde, günümüzün yarısı CHP’nin belediyeye yerleştirdiği militanları temizlemekle geçiyordu. Milletin, devletin kaynakları örgütlere aktarılıyordu” dedi.

M. Şakir Saraç
04:00 - 23/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:37 - 23/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Mehmet Ağar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar’ın verdiği akşam yemeğine katıldı.
Mehmet Ağar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar’ın verdiği akşam yemeğine katıldı.

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Bakanı Mehmet Ağar, 31 Mart öncesi vatandaşlara Cumhur ittifakı’nı destekleme çağrısı yaptı. Ağar, Cumhur İttifakı'nın AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar’ın verdiği akşam yemeğinde açıklama yaptı.

Bayraktar’ı yakından tanıdığını söyleyen Ağar “Salih arkadaşımız, vatanperverliği, vatanseverliği ve bunun ötesinde de kabiliyet ve kapasiteleri ile Türkiye’ye büyük hizmetler yapmış bir ailenin çocuğu. Çok başarılı bir belediye başkanı olacağından benim şahsen bir gram bile şüphem yok” diye konuştu.

CHP KABUS GİBİYDİ

İstanbul’un eski dönemlerini anlatan Ağar, şunları söyledi: “İstanbul’a 1979 Aralık’ın da geldim. Biz buraya geldik günde 15 tane adam öldürülüyor. Geldik, İstanbul Emniyeti’ni teslim aldık. Nezarette 1 kişi vardı, o da sağcı. İstanbul Emniyet Müdürü olduğum dönemde son CHP belediyesi iş başındaydı. Kâbus gibiydi İstanbul.”

BELEDİYEYE MİLİTAN YERLEŞTİRİYORLARDI

“Belediye hizmetleri yapılmaması bir yana, bizim günümüzün yarısını CHP belediyesinin İstanbul belediye şirketlerine yerleştirdiği militanları temizlemekle geçiyordu. Milletin, devletin kaynakları bankamatiklere, hiçbir iş yapmayan örgütlere kaynak aktarımıyla geçiyordu. Allah bize bir daha bu tür bir CHP belediyesi dönemi yaşamayı nasip etmesin. Kâbus gibi bir şeydi. Çöp temizliği yok, su yok, hizmet yok.” Bayraktar da Sarıyer için güzel projeleri olduğunu söyledi.

#Mehmet Ağar
#CHP
5 yıl önce