|

CHP'li Büyükçekmece'de Atatürk anıtı önünde skandal kavga: Bunun hesabını vereceksin

Büyükçekmece'de Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen törende Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile CHP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak birbirine girdi. Akgün, Gökbulak'a küfür etti.. Gökbulak ise Akgün'ün sözleri sonrasında sinirlenerek; "Bunun hesabını vereceksin" ifadelerini kullandı.

18:25 - 28/10/2023 Cumartesi
Diğer
HP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında tartışma çıktı.
HP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında tartışma çıktı.
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle düzenlenen törenlerin biri de Büyükçekmece'deydi. Kaymakam Ali İkram Tuna'nın da katıldığı törende sıra sebebiyle tartışma çıktı. CHP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak, Tuna ile birlikte Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e;
'Ne biçim tören alanı düzenliyorsunuz. CHP'li milletvekili, ilçe başkanı arkalarda kaldı, ön tarafı hep diğer partililer doldurdu. CHP'ye sahip çıkacaksın Sayın Başkan'
dedi.

AKGÜN KÜFÜR ETTİ

Kendisine gelen bu tepki sonrasında Akgün, Gökbulak'a küfür ederek; "S. git" dedi. Gökbulak ise Akgün'ün sözleri sonrasında sinirlenerek; "Bunun hesabını vereceksin" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Ali İkram Tuna araya girerek Hüseyin Gökbulak'ı yatıştırdı.



#CHP
#Büyükçekmece
#Hasan Akgün
8 ay önce