|

Doğu’da sağanak uyarısı

Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre, Doğu Anadolu Bölgesine sağanak yağış bekleniyor. Yağışların sabah ve öğle saatlerinde Ağrı ve çevresi, Erzincan’ın kuzey kesimleri, Erzurum’un güney ve güney doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yeni Şafak
10:13 - 31/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:31 - 31/05/2018 Perşembe
IHA
3 ile sağanak yağış uyarısı
3 ile sağanak yağış uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi’nde sağanak yağış uyarısı yapıldı.


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah ve öğle saatlerinde Ağrı ve çevresi, Erzincan’ın kuzey kesimleri, Erzurum’un güney ve güney doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor." ifadelerine yer verildi

Açıklamananın devamında ise, "Sabah ve öğle saatlerinde Ağrı ve çevresi, Erzincan’ın kuzey kesimleri ile Erzurum’un güney ve güney doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel-su baskını, dolu ve yıldırım oluşması, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.
#Ağrı
#Erzincan
#Erzurum
#Hava durumu
#Meteoroloj
6 yıl önce