Görevi başında rahatsızlanan polis memuru hayatını kaybetti
23:52, 17/07/2025, Perşembe
AA

Görevi başında rahatsızlanan 52 yaşındaki polis memuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Mersin'de 52 yaşındaki polis memuru Selçuk Peker, görev başındayken rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Peker, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenin töreninin ardından polis memuru Peker'in naaşı toprağa verilmek üzere Malatya'ya uğurlandı.
Mersin'in Aydıncık ilçesinde, görev sırasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan polis memuru Selçuk Peker yaşamını yitirdi.
Aydıncık İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 52 yaşındaki Peker, görev başındayken rahatsızlandı.
Ambulansla ilçedeki hastaneye götürülen Peker, buradaki müdahalenin ardından Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis memuru Peker, hastanede hayatını kaybetti.

Polis memurunun naaşı, dua edilmesinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya uğurlandı
Hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi
Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Peker için İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde tören düzenlendi.
Törene, Peker'in eşi ve çocukları, Vali Atilla Toros, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile askeri ve mülki erkan katıldı.
Peker'in naaşı, dua edilmesinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Gündem
Gazi polis memuru nizamiyede baba oğul tarafından darbedildi

Gündem
Polis otosu ile otomobil kavşakta çarpıştı: 2'si polis 3 yaralı

Gündem
Telefon dolandırıcılarından polis kurtardı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.