|

Günahımı vermem

FETÖ'nün finansal kaynak sağladıkları iddiasıyla haklarında dava açılan işadamlarından Faruk Güllü savunma yaptı. Güllü, “Bank Asya, en çok iş hayatımda bana zarar veren banka olmuştur. Bank Asya’ya para yardımı değil, günahımı vermem” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 03:33 - 31/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Ünlü baklavacı Faruk Güllü savunma yaptı.
Ünlü baklavacı Faruk Güllü savunma yaptı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davada İstanbul Büyükşehir Eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ünlü baklavacı Faruk Güllü savunma yaptı. Duruşmada savunması alınan tutuklu sanıklardan Faruk Güllü, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olduğu iddiasıyla 15 aydır tutuklu bulunduğunu ifade etti.

ŞİRKETİME KONACAKLARDI

Güllü, “MASAK raporlarında gayriresmi para hareketlerinin olmadığı kanıtlanmıştır. Bank Asya, en çok iş hayatımda bana zarar veren banka olmuştur. Bank Asya’ya para yardımı değil, günahımı vermem. Hasan Gültekin ile aramızda husumet vardır. Şirketimin üstüne konmaya çalışıyor” iddialarında bulundu. TUSKON’un hükümet ve yetkililerine hakaret edilen 5’inci Olağan Genel Kurulu’ndaki konuşmadan haberdar olmadığını öne süren Kavurmacı, söz konusu konuşmayı ayağa kalkmayarak protesto ettiğini ve konuşmayı akışmadığını söyledi. Bu arada mahkeme 31 tutukludan 10'nu tahliye etti. Sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbiri kaldıran mahkeme Güllü ve Kavurmacı'nın tahliye talebini reddetti. 

#15 Temmuz
#FETÖ
#Faruk Güllü
6 yıl önce