|

Her mahalleye belediye kreşi

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, belediyecilik alanında hayata geçireceği projeleri Yeni Şafak’a anlattı. Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini belirten Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını söyledi.

M. Şakir Saraç ve
04:00 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 03:39 - 24/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Şeyma Döğücü
Şeyma Döğücü

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, belediyecilik alanında hayata geçireceği projeleri Yeni Şafak’a anlattı. Gece gündüz demeden dört koldan çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Döğücü, gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadıklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade etti. Çözüm odaklı ve 360 derece hizmet yaklaşımının önemini vurgulayan Döğücü, “Vatandaş memnuniyetini merkeze almak zorundayız. Çünkü belediye yöneticilerin değil, vatandaşındır. Onlar için çalışmalıdır” dedi.

ERİŞİLEBİLİR SANCAKTEPE

  • Projeleri büyük oranda hazırladıklarını kaydeden Döğücü şöyle konuştu: “Millet bahçelerinin yerlerini belirledik. Trafik sorunuyla özel olarak ilgileniyoruz. Trafik ile Mücadele Ekibi kuracağız. Sadece bu konuyla ilgilenecek donanımlı bir ekipten bahsediyoruz. Ulaşımda bağlantı ve yan yollarda inşaatlardan doğan sıkıntılar var. Bunların önüne geçeceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Onların rahat yaşamaları ve özgürce gezebilmeleri için bir dizi düzenlemeler yapacağız. Sancaktepe’nin her noktası erişilebilir olacak.”

SOSYAL TABANLI PROJELER

İlçedeki 19 mahallenin tüm ihtiyaçlarını tespit ederek rapor haline getirdiklerini söyleyen Döğücü, “Alanında uzman bir kadroyla çalışıyoruz. Sokağa çıkıp vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Gençlerimizin isteklerine kulak veriyoruz. Esnafından vatandaşına nefes aldıracak ve istihdamı arttıracak projelerimiz var. Otopark, pazar yeri gibi eksikliklerin de farkındayız. Çeşitli sürprizlerimiz de olacak” dedi. Sosyal tabanlı projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Döğücü, kreş eksikliğinin de altını çizerek 19 mahallenin 19’una da kreş yapılacağını müjdeledi.

‘GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ’

Gönül belediyeciliği sloganıyla kolları sıvadıklarını belirten Şeyma Döğücü, olmayacak hiçbir konu için söz vermediklerini, bunun bir parti geleneği olduğunu ifade etti. Verilen sözlerin zaman içerisinde yerine getirileceğini kaydeden Döğücü, “Gayret, tevazu ve samimiyetle birlikte Sancaktepeli hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız. Bizler Sancaktepe’ye hizmet için geldik. Vatandaşımızın gözlerinin içine bakıp, sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanlarında olmak için hazırız. Sadece oylarını değil, gönüllerini de kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

  • Kadın doğuştan yerel yöneticidir
  • Kadın belediye başkanından kimsenin pişman olmayacağını söyleyen Şeyma Döğücü, şöyle konuştu: “Kadın elinin değdiği her iş bereketlenir ve güzelleşir. Ayrıca zaten temelde her kadın doğuştan yerel yöneticidir ve her zaman en iyisi için çabalar. Çünkü çocuklarını gönül rahatlığıyla büyütebileceği bir ortamı dizayn etme çabası kadın için evinde başlar ve çevresiyle devam eder. Bunun için mücadele verir. Ailede başrol zaten kadınındır. Hal böyle olunca, kadın bakış açısıyla gönül belediyeciliği daha güzel sonuçlar verecektir.”
  • UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE
  • Her daim gençlerin fikir ve düşüncelerine açık olarak hareket ettiklerini vurgulayan Döğücü, gençlerin hazırladığı çılgın projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Döğücü, “Gençlerin yüzü gülecek. Onların sınırlara, engellere değil; doğru şekilde yönlendirilmeye ve desteğe ihtiyacı var. Benim aile hayatımda da uyguladığım buydu. Çocuklarımla her şeyi konuştum, onların fikirlerini dinledim. Burada da mutlaka gençlerimizin ihtiyaç ve hayallerine kulak vereceğiz. Ayrıca uyuşturucuyla mücadele konusunda da etkin bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.


Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak

Sancaktepe Belediyesi’nin insan odaklı 360 derece hizmet anlayışıyla 7/24 çalışacağını ve her alanda vatandaşının yanında olacağını kaydeden Döğücü, şunları söyledi: “Bir hayalim var. Sancaktepe, İstanbul’un kalbi olacak. Her ailenin yaşamayı hayal ettiği bir yer, çocuklarını büyütmek isteyeceği bir ilçe olacak. Marka değeri artan Sancaktepe cazibe merkezi haline dönüşecek, yatırımlar genişleyecek, istihdam artacak. Bunu hep birlikte başaracağız. 360 derece hizmet prensibiyle çok yönlü belediyeciliğin tüm fonksiyonlarını vatandaşımızın hizmetine sunacağız.”

  • Yoğun destek görüyoruz
  • Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Döğücü, büyük destek gördüğünün altını çizdi. Yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini belirten Döğücü, “Çok umutluyum, sahaya her çıktığımda moral depoluyor, motive oluyorum. Müthiş bir destek var. Her kesimden çok güzel enerji alıyorum. Her partiden, her fikirden, her görüşten vatandaşımızla sohbet etme imkanı yakalıyorum. Sancaktepe’deki herkese dokunacağız. Gücü ve enerjiyi Sancaktepelilerden alıyoruz” dedi.
#Sancaktepe
#​AK Parti
#Şeyma Döğücü
#31 Mart
5 yıl önce