|

İlkadım dönüşümde örnek oldu

Geçtiğimiz günlerde Temel Atma Töreni coşku ile gerçekleştirilen Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Tok; “Samsun’un yeni yaşam merkezi yıl sonunda hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:26 - 28/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​İlkadım dönüşümde örnek oldu
​İlkadım dönüşümde örnek oldu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan başta olmak üzere birçok siyasetçi ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen Temel Atma Törenin ardından Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma sahibi ve mühendislerden bilgi aldı.


Yılsonunda vatandaşların hizmetinde olacak şekilde planlanan inşa sürecini yakından takip eden Başkan Tok; “Kentsel dönüşüme en iyi örneklerden olan Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezimizi vatandaşımıza verdiğimiz sözü tutarak yılsonuna yetiştireceğiz” diye konuştu.


KOMPLEKS ÇOK FONKSİYONLU OLACAK

Unkapanı Mahallesinde eski binanın yıkılarak yeni ihtiyaçlara cevap verecek modern bir yapının yapılacağını belirten Başkan Erdoğan Tok; “Burada 250 araçlık otopark, cadde dükkanları, hanımlar yaşam merkezi, Türk hamamı, fitness salonu, spor salonu, nişan salonu, toplantı salonu, derslikler ve düğün salonu gibi birçok alanda hizmet verecek çok fonksiyonlu ve modern bir binayı Samsunlu hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bu dev projeyi vatandaşlarımızla yılsonunda buluşturmak için söz verdik. Bunun içinden en başından beri inşaat sürecini yakından takip ediyorum. Hiçbir aksaklığa mahal vermeden binamızın tamamlanması için incelemelerimiz sürecek” dedi.

#Unkapanı
#Kentsel Dönüşüm
6 yıl önce