|

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait yeni bulgulara ulaşıldı

Balıkesir ili Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde 17 Haziran 2023 günü sabah saatlerinde çıktığı yürüyüşten bir daha dönmeyen Korhan Berzeg'e ait yeni bulgulara ulaşıldı. Jandarma ekipleri tarafından yürütülen detaylı arama çalışmalarında Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen bir kafatası parçası, diğer vücut organlarına ait olduğu değerlendirilen iki kemik parçası ile iki giysi parçası daha bulundu. Geçtiğimiz günlerde Berzeg'e ait banka ve kimlik kartları ile kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçaları bulunmuştu.

19:05 - 29/04/2024 Pazartesi
Güncelleme: 19:12 - 29/04/2024 Pazartesi
IHA
Korhan Berzeg'e ait yeni bulgular bulmak amacıyla yürütülen arama çalışmaları sürüyor.
Korhan Berzeg'e ait yeni bulgular bulmak amacıyla yürütülen arama çalışmaları sürüyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde bugün de arama çalışmalarına devam eden jandarma ekipleri, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait yeni bulgulara ulaştı.

Bugün Gönen'e bağlı kırsal Armutlu Mahallesi'nde Korhan Berzeg'e ait yeni bulgular bulmak amacıyla gerçekleştirilen arama çalışmaları kaldığı yerden devam etti.

Kafatası parçası bulundu

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen detaylı arama çalışmalarında Berzeg'e ait olduğu tahmin edilen yeni bulgulara ulaşıldı.

Bölgedeki arama çalışmalarında insana ait olduğu değerlendirilen bir kafatası parçası, diğer vücut organlarına ait olduğu değerlendirilen iki kemik parçası ile iki giysi parçası daha bulundu. Aramaların yarın da devam edeceği belirtildi.



#Korhan Berzeg
#Balıkesir
#Gönen
#Arama Çalışmaları
17 gün önce