|

Kovulmuştan beter olduk!

Tesettürlü kadınların oteline gelmesini istemeyen Fethi Yılmaz Sezer'in daha önce de benzer skandallara imza attığı ortaya çıktı. Eşi haşemalı diye havuza girmesi engellenen bir okurumuz başından geçenleri anlattı: “Hijyen(!) bahanesiyle eşimin haşemalı havuza girmesine izin verilmedi. Sonra da bizi kovmaktan beter etti."

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:52 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Kovulmuştan beter olduk!
​Kovulmuştan beter olduk!

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı mevkiinde bulunan Club Grand Aqua Hotel’in sahibi Fethi Yılmaz Sezer’in, tesettürlü bayanlara yönelik skandal sözlerini yayınlamamızın ardından, Sezer’in daha önce de benzer şeyler yaptığı ortaya çıktı. Haberimizin yayınlanmasından sonra gazetemizi arayan bir okurumuz, "Fethi Yılmaz Sezer bizi arayıp otellerinde kalmamız için adete yalvardı. Eşim otelin havuzunu kullanmak istediğinde ise hijyen gereği haşemalı olarak havuza girmesini engellediler" dedi.

GELMEMİZ İÇİN DAVET ETTİLER

Okurumuz başından geçen olayı şu sözlerle anlattı: “Her sene bizi arayarak, sizi otelimizde ağırlamak istiyoruz mutlaka gelin diyordu. Bu sene yeniden aradı ve mutlaka otelimize gelin boş verimiz var sizi ağırlamak istiyoruz dedi. Yapılan davete icabet etmek için birkaç aile toplanarak otele gitmeye karar verdik. Otele ilk gittiğimizde havuzların bayan erkek karışık olduğunu görünce rahatsız olduk. Bu nedenle havuzu kullanmadık. Sadece akşam saatlerinde denizi kullanıyorduk.”

SEZER YASAKLADI!

“5 yaşındaki kızım havuzun kaydırağından kaymak istedi. Ben yukarıdan kızımı bırakıyordum annesi de aşağıdan tutuyordu. Daha sonra havuz başındayken hanımefendinin biri geldi ve ‘Ben halkla ilişkiler müdürüyüm. Otelimizde haşemalı olarak havuza giremiyorsunuz. Sadece denizi kullanabiliyorsunuz’ dedi. ‘Neden giremiyoruz’ deyince hijyen açısından olduğunu söyledi. Bu otelinizin bir kararı mı diye sorunca evet cevabını verdi. Kim aldı bu kararı dediğimde ise otel sahibi Fethi Yılmaz Sezer dedi.”

EŞİM RENCİDE OLDU

Olayı Yeni Şafak’ta gördüklerinde Allah’ın adaletinin tecelli ettiğini düşündüklerini belirten okurumuz, “Biz bu otele rica üzerine geldik. Zaten buraya gelmek istemiyorduk. Bu hoş bir durum değil. Hem eşim hem annelerimiz rencide oldu. Biz buraya paramızla geldik” şeklinde konuştu. Yapılan haberler sonrası Sezer’in kendilerini arayarak yapmış olduğu uygulama karşısında çok pişman olduğunu belirttiğini söyleyen okurumuz, “Özür dileyecek hale gelmişler. Nasıl yapacağız diye düşünüyorlarmış. Havuzlara da tesettürlü bayanların girmesine artık izin veriyorlarmış” dedi.

#Antalya
#Fethi Yılmaz Sezer
#Club Grand Aqua Hotel
7 yıl önce