|

O saldırgan PKK kampında

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun’a saldıranlardan Uğur Adıyaman’ın PKK kamplarında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. PKK kamplarını pek çok kez ziyaret ettiği tespit edilen Adıyaman’ın ağabeyi de 24 yıl önce örgüte katıldığı belirlendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 00:25 - 5/10/2015 Pazartesi
Yeni Şafak
Teröristlerle fotoğrafları ortaya çıktı
Teröristlerle fotoğrafları ortaya çıktı

İstanbul'da Nişantaşı'ndaki evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun'a saldıranlardan Uğur Adıyaman'ın PKK'lı olduğu fotoğraflarla belgelendi. Saldırının ardından gözaltına alınan 7 kişiden biri olan Uğur Adıyaman'ın PKK'nın dağ kadrosundan bir terörist olduğu, yakın zamanda çekilen fotoğraflarla deşifre edildi. Adıyaman'ın bir fotoğrafında da YPG - YPJ baskılı tişört giymesi de dikkat çekti. Terör örgütü üyesi Uğur Adıyaman'ın, önceden planlı olan saldırısı için AK Parti Fatih İlçe Teşkilatına üye olduğu belirlendi. Saldırganın PKK'lı olduğunu gizlemek için AK Parti'ye üye olduğu ifade edildi.



MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Coşkun'un darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan 7 kişi, “suç örgütü üyesi olmak, mala zarar vermek, kasten yaralama ve tehdit” suçlarından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme ise Ahmet Şengüler'i "kasten yaralama" suçundan tutukladı, 3'ü adli kontrol şartıyla, 6 şüpheliyi serbest bıraktı.





#ahmet hakan
#uğur adıyaman
#pkk
9 yıl önce