|

Şehir turuyla yatırımları anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla birlikte şehir turu yaparak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şehir Mezarlığı’nda başlayan görsel brifing Talas Gençlik Merkezi haline getirilen Eski Amerikan Koleji’nde sona erdi.

Haber Merkezi
04:00 - 31/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:47 - 31/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Kayseri iş adamları şehir turu yaptı.
Kayseri iş adamları şehir turu yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve iş adamlarıyla birlikte şehir turu yaparak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Mustafa Çelik, Kayserili iş adamları ile erken saatlerde bir araya geldi. MÜSİAD üyelerine yönelik görsel brifing, Asri Mezarlık içine yapılan Orgeneral Hulusi Akar Camii ile başladı. Başkan Çelik, Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan cami hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında camide Kuran-ı Kerim okundu.

TÜRKİYE’NİN EN YEŞİL MEZARLIĞI

İş Adamlarına Asri Mezarlık’ta yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, otobüste yaptığı açıklamada mezarlığı Türkiye’nin en temiz ve en yeşil mezarlığı haline getirmek isteğiyle işe başladıklarını ve çevre düzenlemesinin ardından hizmet binası, taziye yerleri, kıraathane ve camiyi yaptıklarını belirtti.

TRAFİK DERDİ DE SONA ERDİ

Mezarlık önündeki trafik sorununu da kaldırdıklarını vurgulayan Başkan çelik, ufak bir değişiklik yaparak 600 araçlık bir otopark ortaya çıkardıklarını kaydetti. Görsel brifing sırasında MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Büyükşehir’in ilçelerde de sosyal yaşamı geliştirecek yatırımların kazandırıldığını belirtti.


SON DURAK SOSYAL YAŞAM MERKEZİ

Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’ndan iş adamlarıyla birlikte Talas Yolu’na çıkan Başkan Mustafa Çelik, açılışı yapılan Büyükşehir Meslek Akademisi ve Mesleki Sınav Merkezi binası hakkında bilgi verdi. Görsel brifingi bir sonraki durağı ise Talas’a kazandırılan Sosyal Yaşam Merkezi oldu. Başkan Çelik, iş adamlarına sosyal yaşam merkezini gezdirdi ve içinde yer alan birimler hakkında bilgi verdi. MÜSİAD üyesi iş adamlarına yönelik görsel brifing Talas Gençlik Merkezi olarak hizmet veren Eski Amerikan Koleji binasında sona erdi. Başkan Çelik, Talas Gençlik Merkezi’nde her konuda daha donanımlı gençler yetiştirdiklerini söyledi.

3,5 YILDA 14 KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD üyesi iş adamlarına yeni açılan yol, bulvar ve katlı kavşaklar hakkında da bilgi verdi. 3,5 yılda samimi bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Samimiyet ve ihlasla çalışınca Rabbim bereketini verdi. 3,5 yılda 14 köprülü kavşağı tamamlıyoruz” dedi.

#Kayseri
#MUSİAD
#Mustafa Çelik
5 yıl önce